Linni Christensen

svar på spørsmålsrunde #1

 • Hvor lenge har du blogga? Det vet jeg faktisk ikke. Har blogget veldig av og på siden 2006 ca. Men på denne bloggen har jeg bare blogget siden september. Før det hadde jeg blogg på blogspot, og den finner du her. Hva er fin favoritt farge? Det må jo være rosa eller lilla. Er veldig glad i alt som er rosa ihvertfall. Hva liker du å spise? Det kommer helt an på. Men er veldig glad i asiatisk mat som thai, kinesisk, japans o.l.

  Hva er favorittsangen din? Favoritt sangen min må være denne. Favoritt film? Det er selvfølgelig Breakfast At Tiffany's! Den ultimate jentefilmen. Blogger du hver dag? Jeg blogger hver dag om det ikke kommer noe i veien som gjør at jeg ikke kan blogge den dagen. Favoritt blogger? Hm, den er vanskelig egentlig. Har jo flere favoritter som jeg leser ofte. Men i norge må det nok bli Kristine Fargerik. Fin blogg av en utrolig fin jente.

  Hva liker du å gjøre på fritiden? På fritiden er jeg utrolig glad i å shoppe, gå på cafè med venninner, lage god mat og bake. Og ikke minst; være med de flotte vennene mine. Hvorfor blogger du? Jeg blogger fordi jeg synes det er gøy. Har blogget siden 2006, med noen pauser innimellom. Også er det gøy og kunne se tilbake på hva jeg gjorde da og da. Hva er dine inspirasjonskilder? Får mye inspirasjon fra andre blogger, weheartit og tumbler. Hvordan sminke liker du, at det er veldig naturlig eller at det er litt mer sånn stilmessig? Det kommer helt an på anledningen. I hverdagen synes jeg det er utrolig deilig å gå med naturlig sminke, mens i helgene synes jeg det er gøy å slenge på meg fake lashes og masse sminke! Hvordan musikk liker du? Liker alt egentlig. Er veldig få sjangre jeg ikke hører på. Liker du filmmusikk, isåfall - hva er din favoritt? Jeg elsker musikk til Chicago filmen. Utenom dette hører jeg ikke på filmmusikk. Beste du kan tilbringe dagen din med? Venner, god mat og gøy! Vet du hva kpop er? Nei, det vet jeg ikke.

  4 kommentarer

  Frida Elise

  05.11.2013 kl.21:57

  Bra svart!:-))

  Linni Christensen

  05.11.2013 kl.22:01

  Frida Elise: Tusen takk :)

  Victoria Vikne Wetting

  06.11.2013 kl.19:38

  Fine svar, kjenner meg igjen i mange:-)

  Linni Christensen

  06.11.2013 kl.20:06

  Victoria Vikne Wetting: Takk for det :)

  Skriv en ny kommentar



  Jeg heter Linni Christensen, er 24 år gammel og er bosatt i lille Hammerfest i Finnmark. På bloggen kan du lese om mote, skjønnhet, reising og ting som ellers skjer i hverdagen min.



  Kontakt/sponsing
  linni.blogg@outlook.com

  Dette er et gratisdesign som du kan endre på så lenge du ikke fjerner linken under design nederst i sidemenyen.

  Håper du liker designet ♥

  Kategorier

 • Arkiv

 • Design

  Hunterandme.blogg.no

  hits