Linni Christensen

monday craving: clarisonic • Finnes her og her

  Ah, jeg er forelsket. Jeg trenger virkelig en Clarisonic-børste. Det som gjør de så utrolig søte er jo at du kan kjøpe dem i forskjellige farger. Har lest flere poster/produkt anmeldelser av Clarisonic, og virker som alle bare har positiv tilbakemelding å komme med. Jeg sliter veldig med uren og tørr hud selvom jeg er flink med både rensing og smøring osv. Så nå ønsker jeg meg denne lille herligheten, og håper den kan hjelpe! Har du prøvd Clarisonic?

  PRODUKTINFORMASJON: Det som gjør Clarisonic-børsten unik er sonic-teknologi. Sonic-teknologi skiller seg ut ved å bygge på svingninger og ikke rotasjon. Selve børstehodet roterer ikke, men gjør 300 mikrosvinger i sekundet. Dette sikrer opptil seks ganger bedre rens av huden enn med manuell rensing med hendene. Clarisonic gir vakker hud på kun 60 sekunder per dag. Clarisonic-børsten gir en effektiv og skånsom rens av huden. Clarisonic-børsten er vanntett og kan med fordel benyttes i dusjen. En oppladning holder opptil 29min, hvilket tilsvarer ca. én måneds bruk, hvir man bruker den én gang i døgnet. Mia2 har to hastigheter og en T-Timer program med 1 innstilling.

  ANVENDELSE: Påfør renseproduktet i ansiktet eller på børsten. Velg ønsket hastighet på børstehåndtaket. Børsten timer nå en 60 sekunders behandlingssyklus. Beveg forsiktig børstehodet i sirkulære bevegelser over huden. Først 20 sekunder i pannen, deretter 20 sekunder nedover nese og hake, og til slutt 10 sekunder på hvert kinn. Et lite pip indikerer når man skal skifte sone. Clarisonic-børsten stopper automatisk når behandlingen har vart i 60 sekunder. Skyll deretter ansiktet med vann og påfør dine vanlige hudpleieprodukter. Vask børstehodet med vann og såpe.

  All infoen over er lånt fra kicks.no sine hjemmesider.

  .

  5 kommentarer

  Nike Free Run Sko 520 KR

  02.12.2013 kl.14:02

  100% originale Nike Free Run sko på salg, opp til 80% rabatt, kjøpe nå skipsfart

  Gratis.

  Anastasia

  02.12.2013 kl.14:48

  har ikke prøvd noe sånt før nei, men kunne selv tenkt en slik en! :)

  Linni Christensen

  02.12.2013 kl.19:46

  Anastasia: Har ikke prøvd jeg heller, men har så lyst på! :)

  Omana

  03.12.2013 kl.20:56

  Aldri hørt om dette, men nå vil jeg også ha det!

  Linni Christensen

  03.12.2013 kl.21:05

  Omana: Jeg kom over det via Nicole Guerriero (på youtube). Å nå må jeg bare ha det! Vil ha i rosa, eller en annen søt farge. Men verken feeluniqe eller kicks har det :(

  Skriv en ny kommentar  Jeg heter Linni Christensen, er 24 år gammel og er bosatt i lille Hammerfest i Finnmark. På bloggen kan du lese om mote, skjønnhet, reising og ting som ellers skjer i hverdagen min.  Kontakt/sponsing
  linni.blogg@outlook.com

  Dette er et gratisdesign som du kan endre på så lenge du ikke fjerner linken under design nederst i sidemenyen.

  Håper du liker designet ♥

  Kategorier

 • Arkiv

 • Design

  Hunterandme.blogg.no

  hits