Linni Christensen

julaften

 • Hei søte dere! ♥ Er bare innom en snartur for å ønske dere alle en kjempe fin julaften, og håper dere alle koser dere ekstremt mye med deres nære og kjære i dag! Jeg er selv hos mams. Kom hit i går kveld selvom formen min var ekstremt dårlig. Ble en koselig jule kvelds sammen med mamma og søster! Og i dag skal vi til bestemor på ribbe, hjemmelagde medisterkaker, julepølse og alt deilig tilbehør. Etter det skal vi åpne gaver her hjemme hos mamma! Gleder meg masse til å feire julaften med den fine familien min.

  Men nå dere, nå er det julefrokost. Og etter det blir det 3 nøtter til askepot, julestrømpe og familie kos før vi drar! ♥ Ha en fin morning, dag og jule kveld!

  5 kommentarer

  juliaamyklebust

  24.12.2013 kl.10:47

  God jul!

  Linni Christensen

  24.12.2013 kl.11:25

  juliaamyklebust: God jul til deg også! :)

  Ina Erichsen

  24.12.2013 kl.12:15

  Ønsker deg en riktig fin jul!♥

  Linn Therese

  24.12.2013 kl.12:15

  En riktig god jul til deg og dine! Jeg denne julemorgenen har vært fantastisk, og at kvelden blir enda bedre! Jeg ønsker deg et riktig godt nytt år sammen med nære og kjære :)

  Jeg håper også du får alt du ønsker deg i dag, og dersom du ikke gjør det kan jeg tipse deg om julegavekonkurransen jeg har på bloggen min nå. Jeg gir bort en eksklusiv julegave til en av leserne mine, den er full av sminke, et par plettfrie klesplagg og accesories :)

  Lykke til! Håper du ender opp som vinneren av gaven<3 GOD JUL!

  Linni Christensen

  24.12.2013 kl.14:32

  Ina Erichsen: Takk, i lige måde <3

  Skriv en ny kommentar  Jeg heter Linni Christensen, er 24 år gammel og er bosatt i lille Hammerfest i Finnmark. På bloggen kan du lese om mote, skjønnhet, reising og ting som ellers skjer i hverdagen min.  Kontakt/sponsing
  linni.blogg@outlook.com

  Dette er et gratisdesign som du kan endre på så lenge du ikke fjerner linken under design nederst i sidemenyen.

  Håper du liker designet ♥

  Kategorier

 • Arkiv

 • Design

  Hunterandme.blogg.no

  hits