Linni Christensen

my new year's resolutions

 • ♥ Drikke mindre alkohol. Jeg er en party girl uten like, og hver helg er en fest. Dette merkes godt på kroppen, og nå må jeg ta tak i dette. Jeg gikk ned nesten 20KG i sommer, men pga for mye alkohol - som også trekker til ett usunt kosthold har det gått feil vei etter sommeren. So no more paty! I kveld er siste kvelden med fest for en stund.

  ♥ Få ett sunnere kosthold. Dette punktet henger sammen med punktet under. Spise sunnere, trene mer og bli ett sunt menneske igjen. Jeg var kjempe flink en periode, men så glei det ut i festing og usunn mat. Men hallo, hvem synes det er morsomt å lage god og sunn mat alene? Når man er alene er det fort gjort å hive en burger på panne, en pizza i ovnen eller kjøpe take away. Jeg må bli blinkere. Regner med dere andre som er alene kjenner dere litt igjen, or what?

  ♥ Begynne å trene. Go hard, or go home! 2014 skal bli mitt år. Jeg skal ned i vekk, og vise alle at jeg kan om jeg vil. Treningsklærne ligger allerede ny kjøpt og klare til bruk! Så nå kan bare 2014 komme. Jeg er klar til både gå, løpe og trene hardt.  ♥ Reise mer. Etter jeg kom til Hammerfest i mai har liksom livet vært litt på vent. Jeg har ikke fått reist noe, jeg har vært stuck her. Men neste år så blir det en forandring på det. Første tur går til Tønsberg i februar. Ikke så langt, men det er fortsatt en reise jeg gleder meg veldig til. Og til sommeren blir det jentetur med beste Mettemor. Vi vet ikke hvor ennå, noen forslag kanskje?

  ♥ Tenke mer på meg selv. Jeg er en person som tenker mer på andre enn meg selv. Dette må jeg slutte med! Jeg vil at alle skal ha det bra, og er mer opptatt av at andre skal ha det bra, og glemmer meg selv ofte inni alt dette. Det er utrolig slitsomt, og jeg ødelegger bare for meg selv når jeg gjør dette. So, no more!

  ♥ Spare mer. Spare mer penger, eller prøve ihvertfall. Spare mer, så jeg kan reise mer. Dra på ferie, og gjøre ting jeg ønsker for meg selv.

  4 kommentarer

  Lykke til!! Dette klarer du!

  Godt nyttår:)

  Linni Christensen

  31.12.2013 kl.12:36

  SpinningQueen: Tusen takk :) Godt nytt år til deg også :D

  xoxo T.I

  31.12.2013 kl.13:08

  Hørtes bra ut og lykke til! :) Og ikke minst: et godt nyttår!

  Linni Christensen

  31.12.2013 kl.13:56

  xoxo T.I: Takk :)

  Godt nyttår til deg også!

  Skriv en ny kommentar  Jeg heter Linni Christensen, er 24 år gammel og er bosatt i lille Hammerfest i Finnmark. På bloggen kan du lese om mote, skjønnhet, reising og ting som ellers skjer i hverdagen min.  Kontakt/sponsing
  linni.blogg@outlook.com

  Dette er et gratisdesign som du kan endre på så lenge du ikke fjerner linken under design nederst i sidemenyen.

  Håper du liker designet ♥

  Kategorier

 • Arkiv

 • Design

  Hunterandme.blogg.no

  hits