Linni Christensen

Alexander Wang cravings

 • Hei skjønninger ♥ Har dere hatt en fin dag? Selv har jeg hatt en helt okei dag. Vært i byen med mams, spist på Peppes for første gang på eviiigheter. Å etter i dag skjønner jeg virkelig hvorfor jeg ikke spiser der ofte, thank god! Var også en tur innom Princess å fikk kjøpt meg ett kjempe fint sengesett i sateng bomull, så utrolig mykt og deilig!

  Forresten, jeg har verden sykeste cravings for ett par Alexander Wang Edie Asymmetrical Pumps for tiden. Det har plaget meg så utrolig lenge at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg lengre. Nå har de bare ett par igjen i min str også! For en stund siden ble de utsolgt, å da stakk det skikkelig i hjertet mitt. Herregud, nå høres jeg ut som en gal sko dame! Men de er jo såååå fine, eller hva? Nå skal jeg ta kveld, og drømme om verdens fineste Wang sko. ♥

  6 kommentarer

  Kamilla Haaland

  06.01.2014 kl.23:27

  Nydelige!!

  Linn Therese

  06.01.2014 kl.23:28

  Jeg må bare si deg at wow, for en blogg! :-) Fant den helt tilfeldig nå, og vet hva jeg skal gjøre videre nå. Bla litt gjennom bloggen din, for dette førsteinntrykket er virkelig kanonbra! Stå på med bloggingen, og du kan være sikker på at jeg kommer til å titte innom senere også!! :-)

  Linni Christensen

  06.01.2014 kl.23:35

  Kamilla Haaland: I knooow! Blir helt stressa over at det bare er ett par igjen i min str :(

  Linni Christensen

  06.01.2014 kl.23:35

  Linn Therese: Tusen takk :) Hyggelig og høre!

  jonathan

  07.01.2014 kl.11:59

  Kjemkjempe fine blogg å fine bilder av deg hvor lenge har du blogget

  Å

  Linni Christensen

  07.01.2014 kl.12:01

  jonathan: Tusen takk :) Har blogget i flere år, men ikke så lenge siden jeg byttet til blogg.no, så vært her siden september.

  Skriv en ny kommentar  Jeg heter Linni Christensen, er 24 år gammel og er bosatt i lille Hammerfest i Finnmark. På bloggen kan du lese om mote, skjønnhet, reising og ting som ellers skjer i hverdagen min.  Kontakt/sponsing
  linni.blogg@outlook.com

  Dette er et gratisdesign som du kan endre på så lenge du ikke fjerner linken under design nederst i sidemenyen.

  Håper du liker designet ♥

  Kategorier

 • Arkiv

 • Design

  Hunterandme.blogg.no

  hits