Linni Christensen

Cravings

Alexander Wang cravings

 • Hei skjønninger ♥ Har dere hatt en fin dag? Selv har jeg hatt en helt okei dag. Vært i byen med mams, spist på Peppes for første gang på eviiigheter. Å etter i dag skjønner jeg virkelig hvorfor jeg ikke spiser der ofte, thank god! Var også en tur innom Princess å fikk kjøpt meg ett kjempe fint sengesett i sateng bomull, så utrolig mykt og deilig!

  Forresten, jeg har verden sykeste cravings for ett par Alexander Wang Edie Asymmetrical Pumps for tiden. Det har plaget meg så utrolig lenge at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg lengre. Nå har de bare ett par igjen i min str også! For en stund siden ble de utsolgt, å da stakk det skikkelig i hjertet mitt. Herregud, nå høres jeg ut som en gal sko dame! Men de er jo såååå fine, eller hva? Nå skal jeg ta kveld, og drømme om verdens fineste Wang sko. ♥

  romjul craving

 • Måtte bare innom og dele romjul's cravings med dere. Øverst på listen min står ett par sko fra Alexander Wang og på andreplass kommer denne utrolig fine veska fra Diane von Furstenberg! ♥ Den er på 30% avslag nå, og skoene er på 40%! Har lyst på begge, men får se hva som kommer først! Shoes or bag?

  bubbleroom wanties • 1. her ♥ 2. her ♥ 3. her
  4. her ♥ 5. her ♥ 6. her

  Hei skjønninger Tittet innom bubbleroom i dag, og fikk så sykt cravings! Har ikke skrevet ett cravings innlegg på lenge, så tenkte det var på tide med ett nytt nå! Er jo tross alt snart nyttårs aften, og da trenger vi jo alle ett nytt antrekk? Jeg har funnet 6 forskjellige kjoler jeg kunne tenkt meg til nyttårs aften i allefall! Og sko, masse sko  Om man bestiller nå er man heldig nok til å få det før nyttår også tenker jeg. Jeg har bestilt mine jul og nyttårs kjoler, men hadde ikke klaget om noen av de kjolene over her hadde dumpet ned i postkassen min, ikke skoene under heller for den saks skyld! Har dere funnet dere jule og nyttårs kjole/sko?

  Håper forresten dere har hatt en fin dag. Jeg driver med den siste malingen av walk-in rommet mitt. For ett ork, skjønner ikke at jeg gang på gang tar på meg oppussings prosjekt? Jeg som er så treig, haha. Men det blir ferdig før jul, håper jeg!


  1. her ♥ 2. her ♥ 3. her ♥ 4. her
  5. her ♥ 6. her ♥ 7. her ♥ 8. her

  alle bildene i innlegget er lånt av bubbleroom.no

  monday craving: clarisonic • Finnes her og her

  Ah, jeg er forelsket. Jeg trenger virkelig en Clarisonic-børste. Det som gjør de så utrolig søte er jo at du kan kjøpe dem i forskjellige farger. Har lest flere poster/produkt anmeldelser av Clarisonic, og virker som alle bare har positiv tilbakemelding å komme med. Jeg sliter veldig med uren og tørr hud selvom jeg er flink med både rensing og smøring osv. Så nå ønsker jeg meg denne lille herligheten, og håper den kan hjelpe! Har du prøvd Clarisonic?

  PRODUKTINFORMASJON: Det som gjør Clarisonic-børsten unik er sonic-teknologi. Sonic-teknologi skiller seg ut ved å bygge på svingninger og ikke rotasjon. Selve børstehodet roterer ikke, men gjør 300 mikrosvinger i sekundet. Dette sikrer opptil seks ganger bedre rens av huden enn med manuell rensing med hendene. Clarisonic gir vakker hud på kun 60 sekunder per dag. Clarisonic-børsten gir en effektiv og skånsom rens av huden. Clarisonic-børsten er vanntett og kan med fordel benyttes i dusjen. En oppladning holder opptil 29min, hvilket tilsvarer ca. én måneds bruk, hvir man bruker den én gang i døgnet. Mia2 har to hastigheter og en T-Timer program med 1 innstilling.

  ANVENDELSE: Påfør renseproduktet i ansiktet eller på børsten. Velg ønsket hastighet på børstehåndtaket. Børsten timer nå en 60 sekunders behandlingssyklus. Beveg forsiktig børstehodet i sirkulære bevegelser over huden. Først 20 sekunder i pannen, deretter 20 sekunder nedover nese og hake, og til slutt 10 sekunder på hvert kinn. Et lite pip indikerer når man skal skifte sone. Clarisonic-børsten stopper automatisk når behandlingen har vart i 60 sekunder. Skyll deretter ansiktet med vann og påfør dine vanlige hudpleieprodukter. Vask børstehodet med vann og såpe.

  All infoen over er lånt fra kicks.no sine hjemmesider.

  .

  wanties

 • kreayshawn - go hard  1. HER // 2. HER // 3. HER
  4. HER // 5. HER // 6. HER

  Her er ukens wanties. Fikk plutselig helt sykt cravings på sko! Så når pengene ruller inn på kontoen så skal jeg kjøpe meg nye sko. Hvordan av parene syntes du var finest? Jeg likte 1. & 2. best. Og 5. da, egentlig så liker jeg alle, og jeg vil ha dem alle sammen. Åh, problemer.

  wanties

 • God søndag's kveld! Jeg skulle blogge i går, men endte opp med å hive på meg kjolen, sminke meg og dra til en venninne for noen glass vin som endte på byen. Er heldigvis i veldig god form i dag :) Var innom nettsiden til Gina Tricot tidligere i kveld, og der fant jeg dette. Har så lyst på alt! Men må nok vente til jeg reiser på jentetur til Oslo. Men har så sykt cravings på en Mikael Kors Hamilton veske. Der så sykt fine, så om jeg finner det mens jeg er i Oslo kan resten bare være. Men nå skal jeg kose meg med American Horror Story og iskald ZERoh! saft, yum!

  Q: Har du hatt en fin helg?

  5 shoes for fall

 • PHOTOS: SKOPUNKTEN

  Fant meg nye sko når jeg kikket innom skopunkten i dag. Her er mine 5 favoritter som må få plass i garderoben til høsten. De røde er selvfølgelig favoritt nr. 1, mens de med leopard kommer på en kjapp 2. plass! gleder meg mer og mer til jentetur nå. Brenner i lommeboken. Må shoppe nå!

  // Did find myself some new favorite shoes on skopunkten today. Thos os my top 5 list. The red ones are of course my favorite, and the ones in leo are number two. Looking forward to shopping for my fall warderobe soon!

  Bloglovin'  Jeg heter Linni Christensen, er 24 år gammel og er bosatt i lille Hammerfest i Finnmark. På bloggen kan du lese om mote, skjønnhet, reising og ting som ellers skjer i hverdagen min.  Kontakt/sponsing
  linni.blogg@outlook.com

  Dette er et gratisdesign som du kan endre på så lenge du ikke fjerner linken under design nederst i sidemenyen.

  Håper du liker designet ♥

  Kategorier

 • Arkiv

 • Design

  Hunterandme.blogg.no

  hits