Linni Christensen

Glossybox

sneak peak glossybox november


 • Jeg er i ekstase! Jeg var smålig missfornøyd med esken for oktober. Da den både kom for seint, og produktene var så små at jeg ikke får testet dem ordentlig. Du kan jo ikke teste ett hårprodukt som er på 5ML, for det er jo nemlig for lite. Men så i dag postet Glossybox bilde av november esken, som er designet av House of Dagmar! Designet er inspirert av høstkolleksjonen dems, og esken ser jo utrolig fin ut! Nå gleder jeg meg faktisk til å få en ny glossybox! Er spent på produktene som kommer også faktisk. Er det bare jeg som er i ekstase over den fine esken, eller er det flere?

  glossybox oktober

 • Hei skjønninger. I dag kom endelig Glossybox'en for Oktober, virkelig på tide. Synes det er synd at vi som bor langt nord i norge ikke får esken vår før en uke etter resten av norge. Men det er vel sånn det er og bo langt nord? Forresten, beklager dårlige bilder men for tiden har jeg bare iPhone5 og ta bilder med, så da blir de så som så. Legger en innholds liste for boksen under bildet. Kommer mer om produktene seinere når jeg har fått prøvd dem. Om du vil lese om glossybox'en fra august kan du gjøre det her.

  • MATRIX ExquisiteOil
   Gi håret fornyet glans med denne eksklusive håroljen som inneholder Moringaolje fra Afrika. Den styrker hårets indre struktur, pleier og beskytter mot miljøpåvirkninger.
  • MATRIX Biolage Colorcarethérapie Shine Shake
   Spray som forsegler fargen i håret, pleier og gir fantastisk glans. Kan enten sprayes i håndkletørket hår, eller i tørt hår for en perfekt finish.
  • ELIZABETH ARDEN Visible Difference Optimizing Skin Serum
   Gi huden økt struktur og vakker glød. Retinyllinoleat, en skånsom og patentert A-vitaminmonekyl, jevner ut hudtonen og gjør fine linjer og porer mindre synlige.
  • ORIFLAME Volume Build Mascara
   Maskara som gir dramatiskvolum og separerer vippene. Med hjelp av børstens korte bust kan du bygge på og forme volumet akkurat så mye du ønsker.
  • FNUG Nailpolish
   Danske Fnug heller pasjon og spektakulære farger på flaske slik at du kan pryde neglene med lakk som har mye glans, bra holdbarhet og intense fargepigmenter.
  • THE BODY SHOP Shea Body Butter
   Fuktighetskrem som inneholder Shea Butter fra Community Fair Trade prosjektet i Ghana. Trekker lett inn i huden og holder den fuktet opp til 24 timer. 


  Jeg heter Linni Christensen, er 24 år gammel og er bosatt i lille Hammerfest i Finnmark. På bloggen kan du lese om mote, skjønnhet, reising og ting som ellers skjer i hverdagen min.  Kontakt/sponsing
  linni.blogg@outlook.com

  Dette er et gratisdesign som du kan endre på så lenge du ikke fjerner linken under design nederst i sidemenyen.

  Håper du liker designet ♥

  Kategorier

 • Arkiv

 • Design

  Hunterandme.blogg.no

  hits