Linni Christensen

Interiør

prosjekt: walk-in closet part. 4

 • Hei sweethearts! ♥ Hvordan har dere det? Jeg er bare innom for å legge igjen en oppdatering på oppussingen av walk-in closet prosjektet mitt, noe jeg hadde helt glemt av. Har vært mye som har skjedd i det siste, så har ikke fått gjort meg ferdig. Verken med maling, skruing av hyller osv. Men i dag tok jeg meg selv i nakken og satte i gang, så nå er jeg ihvertfall ett steg nermere ferdig skap! Er bare litt maling og skruing igjen, så. I morgen kommer R for å hjelpe meg, så regner med det går rimelig mye fortere når jeg får hjelp. For når jeg er alene blir jeg distrahert av alt av småting. Forhåpentlig ferdig i morgen eller fredag! Må nesten det siden jeg skal feire bursdag her på lørdag, wiie. Gleder meg.

  prosjekt: walk-in closet part. 3

 • Hei skjønninger! I dag har jeg vært med paps og handler maling, garderobestang osv til walk-in closet prosjektet mitt. Har også fått spaklet(?) hullene som var i veggen, og nå er jeg sånn smått begynt med malingen. Tok bare to bilder i dag så dere kunne få se litt. Der ser dere jo også den grusommere fargen som var i boden før jeg begynte med malingen. Jeg hadde jo egentlig tenkt og bruke fargen caffe latte, men så fant jeg ut i siste liten at jeg syntes den ble for mørkt, og gikk derfor for en ganske hvit farge. Da får rommet en større feeling også, så!

  prosjekt: walk-in closet part. 2

 • Hei babes. I dag snakket jeg med huseierne mine om jeg kunne gjøre om boden, og jeg fikk JA med engang jeg spurte. Har også snakket med paps, og han skal hjelpe meg med det han kan. Som å legge ledninger, lampe, hyller og garderobestang. Vi skal på shopping til alt på tirsdag. Men før det skal jeg male det jeg kan. Har valgt fargen caffe latte til veggen da jeg ikke vil ha de heeelt hvite. Også blir hyllene og slikt i samme farge. Åh, seriøst - dette er drømmen! Gleder meg sånn til jeg kan vise dere bilder. Dere skal selvfølgelig få være med i prossesen med oppussing og slikt. Kisses
  prosjekt: walk-in closet

 • Hei skjønninger! Fikk nettopp en strålende idè, som jeg virkelig håper går igjennom hos huseierne mine. Jeg har nemlig en bod her i leiligheten som jeg ikke bruker til noe. Pr. dagsdato står det bare en del tomme esker etter jeg flyttet inn og en støvsuger der, samt. noen ting som stod der når jeg flyttet inn. Jeg fikk nemlig idèen om å gjøre boden om til ett walk-in closet. Det eneste som må gjøres er å male boden hvit, for så å henge opp en garderobestang. Forhåpentligvis kan jeg få pappa'en min til å hjelpe meg med dette prosjektet, noe vi kan gjøre sammen! Hadde vært kjempe morsomt, og ikke minst koselig. Og jeg hadde fått noe jeg virkelig ønsker meg. Kryss fingrene for at det OK for huseierne mine, og at pappa kan hjelpe. Er nemlig ikke så dyrt for det jeg trenger om det går bra! Så da blir boden mitt første prosjekt i den nye leiligheten, wiiiho. Jeg er ihvertfall veldig klar for å snakke med dem.


  Jeg heter Linni Christensen, er 24 år gammel og er bosatt i lille Hammerfest i Finnmark. På bloggen kan du lese om mote, skjønnhet, reising og ting som ellers skjer i hverdagen min.  Kontakt/sponsing
  linni.blogg@outlook.com

  Dette er et gratisdesign som du kan endre på så lenge du ikke fjerner linken under design nederst i sidemenyen.

  Håper du liker designet ♥

  Kategorier

 • Arkiv

 • Design

  Hunterandme.blogg.no

  hits