Linni Christensen

Life of

bytter blogg, igjen

 • Hei. ♥ Bare innom i full fart for å fortelle at jeg bytter blogg igjen! Jeg byttet jo over til weebly, men etter å virkelig ha fått blogglysten tilbake der har jeg valt og bytte igjen. Nå er jeg tilbake med egent domene, og du finner meg på blog by linni! Håper så mange som mulig av dere følger meg over dit. Kisses



  new blog

 • Hadde blitt super glad om dere fulgte med over til den nye bloggen min som du finner her.

  new blog



 • Sjekk ut den nye bloggen min! Du finner den ved å trykke her!

  Ny blogg på ny plattform

 • Hei skjønne dere ♥ Som mange av dere sikker har merket har jeg ikke vært noe særlig aktiv her om dagen. Grunnen til fravært er at jeg rett og slett ikke liker og blogge på blogg.no! Jeg får aldri til med designet mitt selv eller noe - så nå dere, nå har jeg tatt det steget og begynt å blogge hos weebly. Jeg håper, og ønsker jo selvfølgelig at mange av dere vil følge bloggen min dit - for personlig synes jeg den er mye bedre. Designet er helt nytt, og det er vel egentlig bloggen også. Om du vil, så kan du ihvertfall ta en tur innom bloggen min her:

  BLOG BY L

  Jeg håper vi ses der!

  new week

 • Hei skjønninger ♥ Igjen er det en liten stund siden jeg har blogget. Har kommet hjem fra ferien min i Kristiansund, og det var så uvant og komme hjem etter over to uker borte. Døgnrytmen var alldeles ikke på plass, så har endt med at jeg har sovet store deler siden jeg kom hjem. Og når jeg ikke har gjort det har jeg koset med med film og vasking av leiligheten min.

  Nå skal jeg snart klæsje litt farge i håret mitt, så skal jeg til byen og møte en venninne som kommer hjem fra "rehab" i dag. Vi skal traske en tur på kafé, slarve og bare kose oss! Hva skal dere i dag da? Kisses

  february

 • long time, no see

 • Hei skjønninger ♥ Hvordan har dere det? Jeg har vært så opptatt i det siste at bloggingen har blitt helt nedprioritert. For tiden er jeg faktisk i Kristiansund hos beste venninnen min på ferie. Snart vært her i to uker jeg! Vi har også vært i Trondheim, og på Oppdal for litt afterski. Men etter den helgen ble vi begge syke, så nå har vi inntatt sofaen for sløvings! Har jo selvfølgelig også vært endel ute og møtt gamle kjente fra da jeg bodde her selv.

  Nå skal jeg sjekke litt rundt ang. 30 days challenge, og fortsette med den. Kanskje jeg kommer meg noen vei med den, om jeg er heldig.

  Jada, verdens fineste bilde tatt i fylla.

  spørsmålsrunde

 • trenger header

 • Hei fine dere ♥ Igjen har jeg fått meg nytt design, og nå er jeg virkelig fornøyd. Designet er laget av Charlotte, og du kan finne gratis designene hennes her. Men det som nå er, er jo selvfølgelig det at jeg trenger en ny header til bloggen min. Jeg har veldig lyst på noe lignende som Nicole Guerriero har på bloggen sin, men jeg vet virkelig ikke hvordan jeg lager en slik fin en! Så om noen vil hjelpe meg hadde jeg blitt super glad!



  Headeren må være 399px høy, og 1033px bred! Jeg vil ha teksten Linni Christensen på den, og kanskje en søt quote. Håper noen kan hjelpe meg!

  første post i 2014

 • Hei søtinger ♥ Endelig kommer min første post for året 2014. Jeg skulle jo egentlig blogge første dagen i året, men etter en kjempe lang og morsomt fest natt med venner var jeg ikke i form til å blogge i det hele tatt! Nå derimot er blogglysten tilbake etter jeg endelig fant ett deisgn jeg er fornøyd med, julen er over og 2014 er i gang! Første ting og glede seg til er jo at jeg skal reise til Tønsberg, Oslo og Saprsborg i februar. Håper forresten at dere alle hadde en kjempe fin feiring sammen med kjente og kjære på nyttårs aften, og fikk en utrolig fin start på det nye året!

  Nå skal jeg se ferdig Madea's Witness Protection, før mams og jeg skal til mormor for litt spekemat og slikt! Vi blogges seinere i dag!




  my new year's resolutions

 • ♥ Drikke mindre alkohol. Jeg er en party girl uten like, og hver helg er en fest. Dette merkes godt på kroppen, og nå må jeg ta tak i dette. Jeg gikk ned nesten 20KG i sommer, men pga for mye alkohol - som også trekker til ett usunt kosthold har det gått feil vei etter sommeren. So no more paty! I kveld er siste kvelden med fest for en stund.

  ♥ Få ett sunnere kosthold. Dette punktet henger sammen med punktet under. Spise sunnere, trene mer og bli ett sunt menneske igjen. Jeg var kjempe flink en periode, men så glei det ut i festing og usunn mat. Men hallo, hvem synes det er morsomt å lage god og sunn mat alene? Når man er alene er det fort gjort å hive en burger på panne, en pizza i ovnen eller kjøpe take away. Jeg må bli blinkere. Regner med dere andre som er alene kjenner dere litt igjen, or what?

  ♥ Begynne å trene. Go hard, or go home! 2014 skal bli mitt år. Jeg skal ned i vekk, og vise alle at jeg kan om jeg vil. Treningsklærne ligger allerede ny kjøpt og klare til bruk! Så nå kan bare 2014 komme. Jeg er klar til både gå, løpe og trene hardt.



  ♥ Reise mer. Etter jeg kom til Hammerfest i mai har liksom livet vært litt på vent. Jeg har ikke fått reist noe, jeg har vært stuck her. Men neste år så blir det en forandring på det. Første tur går til Tønsberg i februar. Ikke så langt, men det er fortsatt en reise jeg gleder meg veldig til. Og til sommeren blir det jentetur med beste Mettemor. Vi vet ikke hvor ennå, noen forslag kanskje?

  ♥ Tenke mer på meg selv. Jeg er en person som tenker mer på andre enn meg selv. Dette må jeg slutte med! Jeg vil at alle skal ha det bra, og er mer opptatt av at andre skal ha det bra, og glemmer meg selv ofte inni alt dette. Det er utrolig slitsomt, og jeg ødelegger bare for meg selv når jeg gjør dette. So, no more!

  ♥ Spare mer. Spare mer penger, eller prøve ihvertfall. Spare mer, så jeg kan reise mer. Dra på ferie, og gjøre ting jeg ønsker for meg selv.

  trenger nytt design

 • Er det noen av dere som har tips om fine gratis design? Isåfall kan dere legge igjen link i kommentarfeltet! ♥

  bergen, i love you

 • Hei skjønninger. ♥ Har dere hatt en fin romjul så langt? Selv har jeg bare slappet av. Skulle egentlig på venne julebord i går, men følte ikke for å dra ut eller noe. Så ble en rolig kveld hjemme med julebrus og Charmed på skjermen, samt tidlig kveld.

  Satt og leste litt på nett ista, og kom fram til at jeg virkelig savner "storby" livet. Jeg bodde jo over 2 år i Oslo, før jeg igjen flyttet tilbake til Hammerfest, hvor jeg nå har bodd siden slutten av mai. Jeg føler at jeg ikke får noe utav og bo her oppe. Det eneste jeg er nærmere er jo familien min, men alle vennene mine bor jo på andre siden av norge. Noe som selvfølgelig gjør at jeg mistrives ekstremt mye her oppe. Jeg savner ikke Oslo, for Oslo er jo bare masse betong blokker. Men jeg kunne tenkt meg Bergen f.eks. Har jo vært masse i Bergen sammen med mams, og det er virkelig en by jeg har forelsket meg i! Hardt valg egentlig. Skulle ønske jeg bare kunne flytte alle vennene mine til Bergen, og meg selv.

  julaften

 • Hei søte dere! ♥ Er bare innom en snartur for å ønske dere alle en kjempe fin julaften, og håper dere alle koser dere ekstremt mye med deres nære og kjære i dag! Jeg er selv hos mams. Kom hit i går kveld selvom formen min var ekstremt dårlig. Ble en koselig jule kvelds sammen med mamma og søster! Og i dag skal vi til bestemor på ribbe, hjemmelagde medisterkaker, julepølse og alt deilig tilbehør. Etter det skal vi åpne gaver her hjemme hos mamma! Gleder meg masse til å feire julaften med den fine familien min.

  Men nå dere, nå er det julefrokost. Og etter det blir det 3 nøtter til askepot, julestrømpe og familie kos før vi drar! ♥ Ha en fin morning, dag og jule kveld!

  lille julaften

 • Hei fine dere! ♥ Har dere hatt en fin dag? Jeg har selv tilbragt en stund hos tannlegen etter jeg fikk skikkelig tannpine i morgest, men var så heldig at jeg fikk time på dagen! Lucky me. Og etter det har jeg brukt tiden i sengen, har nemlig vært så heldig at jeg har fått spysjuka i tillegg! Passet jo veldig fint dagen før julaften. Men uansett, håper dere alle får en fin julaften i morgen! Og at dere har koset dere masse i dag, også!

  birthday gift

 • Hei skjønnaser! ♥ Tenkte jeg måtte vise dere bursdags gaven jeg fikk på døren fra UPS mannen i formiddag! Michael Kors - Lexington Triology Watch. Jeg er seriøst helt forelsket i klokken. Den er så fin, passer meg perfekt og passer i tillegg til alt siden den er i både sølv, gull og rosegold! Nå skal jeg kose meg med serier på TV'en. Begynte å se på noe tidligere i kveld, men sovnet på sofaen. Sånn går det når jeg står opp halv 7 om morningen!

  // Beklager dårlige bilder, de er tatt med iPhone.

  morning glory

 • God morgen skjønninger ♥ Har dere hatt en fin morning? Jeg startet morningen med en kopp chai latte, jule brød, fyr i ovnen og koselig julefilm på TV'en. Stod opp halv 7, å følte meg meget ferdig sovet allerede da. Utrolig nok! Så nå sitter jeg og ser på "Anywhere but home", en julefilm jeg fant på netflix og koser meg med gulrotkake fra bursdagen min som var på søndag. Bestemors beste gulrotkake! ♥ Håper uansett dere fikk en fin start på dagen. Kisses

  good night

 • Bare innom en kjapp tur for å ønske dere en god natt! Drøm søtt alle sammen ♥

  random

 • Ni spørsmål om deg selv
  Navn: Linn Helen
  Kallenavn: Linni
  Når har du bursdag: 15. Desember
  Har du noen piercinger: Ja, i tungen, navlen, tragus og inner conch + 20mm i ørene
  Hva har du på deg nå: Rosa pysj shorts og singlett
  Hva liker du best med deg selv: At jeg er ærlig og rett fram
  Hva er du flink til: Lage mat
  Hvem elsker du mest i hele verden: Familien min
  Sover du helst alene eller sammen med noen: Sammen med noen

  Fire spørsmål om forhold
  Er du singel: Ja, men dater
  Tror du på kjærlighet ved første blikk: Nei, men tror man kan bli betatt
  Hvor mange har du vært forelsket i: Aner ikke
  Er du forelsket nå: Nei, men betatt

  Tre spørsmål om dine venner
  Hvem vet alt om deg: Christina og Madelen
  Hvem er den morsomste av dine venner: Christina
  Hvem er penest av dine venner: Hm, vanskelig og si. Alle har forskjellig syn på hva som er pent.

  Fem spørsmål om i dag
  Hva har du gjort i dag: Sovet, vært hos mamma og feiret 24 års dagen min og vasket kjøkkenet
  Hva skal du gjøre nå: Skal lage mat
  Har du gjort noe dårlig i dag: Ja, sovet alt for lenge (16:00!!!!)
  Hva har du spist i dag: Vafler, gulrot kake og 2 brødskiver
  Hva skjer i dag: Ingenting. Bare hjemmekos

  Andre spørsmål
  Hvordan har du det nå: Veldig bra, faktisk
  Er du sulten nå: Nja, litt. Er nok sulten når maten er ferdig.
  Hva er klokken nå: 23:02
  Hvordan sider på internett er du inne på nå: Gaysir, facebook og blogg

  Musikk
  Hører du på musikk nå: Ja, hører på en gammel spilleliste på spotify
  Hva er din favoritt artist/band: Åh, den er så vanskelig. Liker så mye forskjellig.
  Hvordan musikk liker du: Liker det meste.

  Kjærlighet
  Har du kysset noen i dag: Nei
  Når kysset du noen sist: I går ettermiddag
  Er du romantisk: Noen ganger, kanskje?
  Vil du være singel eller ha ett forhold: Litt av begge? Hvorfor kan jeg ikke få i pose og sekk?
  Har du vært sammen med to samtidig: Nei
  Hvem sov du sammen med sist: Robert
  Hvordan skal jenta/gutten du liker være: I like bad boys, and bad girls. haha

  happy birthday to me

 • Happy birthday to me! I dag fyller jeg 24 år, wihu! Når dette innlegget blir postet er jeg vel og merke ute å feirer med venninner. Håper alle har en fin natt til søndag!

  happy friday

 • Hei cupcakes! ♥ Har dere hatt en fin fredag så langt? Jeg driver fortsatt med maling i walk-in rommet mitt. Forhåpentligvis ferdig i løpet av kvelden! Så i morgen kan jeg altså begynne og henge opp ting om jeg er heldig. I morgen skal jeg også feire 24 års dagen min! Har bursdag på søndag, så i morgen er jo perfekte dagen for å feire. Men nå skal jeg ringe mams, vi skal hente lillesøster som kommer hjem i dag for å feire bursdagen min, blir kos å se henne igjen!

  favorite reality tv-shows

 • Lily Allen - Hard Out Here

  Jersey Shore
  Hvem elsker ikke useriøs reality?Jersey Shore er ihvertfall på toppen av listen min. Bare elsker det, og kan sitte i flere timer for å se på det. Favoritten er selvfølgelig Snookie og Sammi! A reality-based look at the vapid lives of several New Jersey 20-somethings and their respective friends and/or hook-ups.

  Geordie Shore
  Dette er vel egentlig mildt sagt en rip-off av Jersey Shore, men akk så gøy! De er villere, yngre og morsommere enn de i Jersey Shore. Men har du sett Jersey, må du se Geordie også. Mer hook-ups, mer drama og mer alkohol! Love it. 

  Bad Girls Club
  Hvem liker vel ikke jenter som er villere enn villest? I know I do! De sloss, knuser ting, fester, finner seg hook-ups og hater hverandre. Alt i ett! Og ikke minst: masse drama. Det er jo selvfølgelig det beste med hele serien. Det er nye jenter for hver sesong, og nå ligger det 13 sesonger ute!

  Mob Wives
  De beste av de beste, nemlig Mob Wives! Jeg elsker de, og ikke minst Big Ang (er med i alle sesongene, men mest i 4 som nettopp er kommet). De er frekke, skaper masse drama, sloss både med fremmede og hverandre - og gjør ellers masse annet spennende. Jeg elsker dramatisk reality - og denne er vel den beste av alle!

  Hva er din favoritt reality serie?

  follow me



 • Trykk på bildene over for å følge meg på de forskjellige stedene! Håper dere alle har hatt en fin dag, cupcakes!

  new in

 • Michael Kors, Lexington Triology Watch

  Ok, jeg er i ekstase! Om du har lest bloggen min fra jeg begynte og blogge her inne på blogg.no så vet du at på ønskelisten min så stod det en klokke fra Michael Kors, og gjett hvem som har fått en nå? Jeg dør litt inni meg, og må bare si at jeg tror seriøst jeg har verdens beste venn! Nå venter jeg bare på UPS mannen, som forhåpentligvis kommer før bursdagen min som er på søndag. ♥ Hva synes du om klokken?

  poem

 • i loved her
  not for the way
  she danced
  with my angels
  but for the way
  the sound of
  her name
  could silence
  my demons.

  - christopher poindexter

  lese bloggen din

 • good morning

 • hello december

 • good morning

 • God morgen skjønninger! Sitter hos mamsi nå, å har nettopp våknet etter noen få timer med søvn (som vanlig). Venter på at hun skal våkne også, så er det rett i stelling før vi skal sette oss i bilen med mormor og mannen hennes. Skal nemlig kjøre til Finland for litt harry handel, haha. Jeg er mest med for turen sin skyld, er jo koselig og gjøre noe med familien også. Ikke bare være i lille Hammerfest. Men får se hvor langt vi kommer, om det er dårlig vær blir jeg hjemme. Nekter å stå fast på fjellet noen plasser.

  Hva skal dere i kveld da? Siden jeg ikke er helt i form får jeg besøk. Blir god mat, rødvin og sofakos. Skal se om jeg får handlet biff eller noe i Finland, så blir det biff og slikt til middag. Yum! Nå må jeg gjøre meg klar til å dra. Fikk forresten de nyeste sminke børstene mine fra eBay her om dagen, så de kommer i ett annet innlegg. Skal teste de nå på morningen! Wihu

  influensa

 • Hei skjønne dere! Nå begynner det å bli en stund siden jeg har blogget ordentlig, men det får så være. Ligger for tiden med tett nese, vond hals og utrolig vondt i ørene. Mine beste venner for øyeblikket er iskaldt vann, ibux/paracet og nesespray med mentol. Har hatt flere netter hvor jeg har våknet med så vondt i halsen og ørene at jeg har vært på gråten og ikke vist hva jeg skal gjøre, men kommet meg til legen har jeg jo selvfølgelig ikke gjort. Så nå må jeg finne på noe spennende jeg kan bruke tiden min til mens jeg ligger/sitter her. Noen tips til hvordan man blir kvitt vond hals forresten? Nå skal jeg kose meg videre med noen episoder av Broen. Har lest så mye om den serien, så måtte begynne å se på det selv.

  christmas, come soon please




 • happy weekend

 • Hei babes! Måtte bare komme innom en tur å ønske dere en god helg. Har hatt besøk siden onsdagen, og har egentlig det ennå. I kveld har vi koset oss med hjemmelagde cheesburgers, pepsi max, ostepop, sjokolade og filmer/serier på TV'en + Super Nintento med Super Mario da. Høydepunktet på en fredag var selvfølgelig Super Nintendo spillingen! Kickin' it old school. Hva har dere gjort i dag? Kisses

  favorite tv shows

 • eminem ft. rihanna - the monster

  Hi sweethearts! Har dere hatt en fin dag? Her i Hammerfest snør det skikkelig masse, og div. veier er steng så jeg har holdt meg inne. Tror for den saks skyld at døren til leiligheten min er snødd sånn halvveis igjen, så får bare sitte her til jeg skal på trafikalt grunnkurs klokken 17:00!

  The Carrie Diaries (se serien her)
  Om du er en sucker for Sex and the City vil jeg anbefale denne serien. Den tar for seg livet til Carrie før hun blir Carrie i Sex and the City. Når hun møter Samantha og starter livet sitt i New York. Jeg har sett alt av SATC, og denne serien falt ihvertfall i smak hos meg med engang!

  Carrie Bradshaw is in her junior year of high school in the early 1980's. She asks her first questions about love, sex, friendship and family while navigating the worlds of high school and Manhatten.

  Pretty Little Liars (se serien her)
  Jeg er en sucker for spenning, drama, kjærlighet og pene jenter så da er jo denne serien right up my alley! Det er kommet hele 4 sesonger, så langt. Jeg har sett alt som er kommet - og neste episode kommer ikke før 14. januar. Så om du ikke har startet med serien ennå kan du kose deg med den fram til neste episode kommer på nyåret.


  Four friends band together against an anonymous foe who threatens to reveal their darkest secrets, whilst unreaveling the mystery of the murder of their best friend.

  Ravenswood (se serien her)
  Om du har sett på Pretty Little Liars kjenner du til Ravenswood fra den serien. Jeg begynte å se på Ravenswood fordi jeg hadde sett alt av PLL, og jeg angrer ikke. Det er en spennende serie! Anbefales som oppfølger til PLL. Det er en veldig ny serie, dog. Så er bare 5 episoder ute pr. dags dato.

  Five strangers are connected by the curse that has plagued Ravenswood for generations.

  Hart of Dixie (se serien her)


  New Yorker and new doctor Zoe Hart accepts an offer from a stranger, Dr. Harley Wilkes, to work in his medical practice in Bluebell, Alabama. She arrives to find he has died and left half the practice to her in his will.

  ♥ Criminal Minds (se serien her)

  The cases of the BAU an elite group of profilers that analyze the nation's most dangerous criminal minds in an effort to anticipate their next moves before they strike again.

  perfume wanties

 • Marc Jacobs Daisy / Gucci Guilty / Burberry The Beat

  Hei skjønninger. Hvordan har dagen deres vært? Selv tror jeg at jeg begynner å bli syk, så har slappet av for det meste i dag. Har hatt helt grusom skallebank, småvondt i øret, samt. sår hals. Og ikke nok med det så har jeg en visdomstann som ikke liker å være der den er, som kommer og går litt som den selv vil. Så i natt fikk jeg hele 4 - 5 timer søvn. Sovnet halv 11/11, og klokken halv 4 var jeg våken igjen. Jon Blund, i hate you.

  Her over ser dere forresten bursdags ønskene mine. Gjør det enkelt i år, og ønsker meg bare parfymer. Er fri for favorittene mine, så da trenger jeg nye. Har brukt både Marc Jacobs sin Daisy før, og Burberry med The Beat. Gucci parfymen har jeg bare prøvd på Skin Tonic, men den lukter så godt - så vil ha en sånn også. Nå skal jeg prøve og få gjort litt husarbeid. Er jeg heldig får jeg gjort meg ferdig med alt i kveld, håper jeg. Har allerede vasket to maskiner klær og en maskin kopper. Håper dere får en bedre kveld enn meg! Kisses

  spørsmålsrunde



 • Kjører en ny spørsmålsrunde her på bloggen nå! Er det noe du lurer på så er det bare og spørre.

  trafikalt grunnkurs

 • Hei kjære dere! Hvordan har dere hatt det i helgen? Ble ikke noe blogging på meg da jeg var ute både fredag og lørdag, og ikke var hjemme før i dag. Nå skal jeg bare kjapt i dusjen før jeg skal på trafikalt grunnkurs. Jeg har jo ikke førerkortet, og tok heller aldri trafikalt grunnkurs når jeg var 15/16 år. Så nå er det på tide og få finger'n ut, og tatt det kurset så jeg kan få meg lappen. Sakte men sikkert. Håper dere koser dere masse i dag, nå må jeg gjøre meg klar. Kurset starter klokken 17:00 så.



  bonne chère matin

 • Good morning sweethearts! Hvordan har dere startet dagen deres? Jeg startet dagen fint med en kopp te, blueberry muffin fra lipton, seriøst den beste te'en jeg har smakt. Jeg liker egentlig ikke te, men etter at jeg luktet hvordan den luktet måtte jeg prøve - og den sviktet ikke. Etter det gikk jeg i dusjen for en lang dusj. Fikk renset huden, pleiet håret, barbert legger og etter dusjen fikk jeg smurt meg godt inn og tatt på meg sløvebuksa mi. Skal straks se en episode av Ravenswood, siden jeg har sett alt av PLL måtte jeg starte på noe som hadde sammenheng.

  Håper ihverfall dere fikk en fin start på morningen deres. Nå skal jeg slappe av med Ravenswood før jeg gjør noe mer. Skal på ett møte klokken 14:00, og etter det blir det full jobbing med walk-in closet. Håper egentlig jeg blir ferdig i løpet av helgen, men vi får se. Lillesøster kommer også hjem i dag, og hun fikk lappen på onsdagen - så må jo være litt med henne også!




  tirsdag

 • Hei skjønninger! Hvordan har helgen deres vært? Jeg var ute både på fredagen og lørdagen, og koste meg masse! Skulle jo egentlig begynne å ordne i walk-in skapet, men siden malingen eller lyset ikke ville være samarbeidsvillig så måtte jeg bare la det ligge. Men i morgen kommer det ny maling, og lys som funker! Gleder meg til å vise dere. Kommer før og etterbilde + bilder fra jobbingen. Nå skal jeg kose meg med Gossip Girl. Har nemlig sett ferdig alt av PLL, så måtte begynne på noe nytt.

  meg og mette på kaikanten forige helg

  kveldskos

 • bonnie mckee - american girl

  Hei skjønninger! Bare innom for å ønske dere en kjempe fin kveld. Jeg sitter hjemme å slapper av. Koser meg med tente stearinlys, fyr i ovnen, pretty little liars på skjemen og hjemmelaget tunfisk salat som jeg laget litt tidligere i dag. Håper dere koser dere masse i kveld/natt. Kisses




  svar på spørsmålsrunde #1

 • Hvor lenge har du blogga? Det vet jeg faktisk ikke. Har blogget veldig av og på siden 2006 ca. Men på denne bloggen har jeg bare blogget siden september. Før det hadde jeg blogg på blogspot, og den finner du her. Hva er fin favoritt farge? Det må jo være rosa eller lilla. Er veldig glad i alt som er rosa ihvertfall. Hva liker du å spise? Det kommer helt an på. Men er veldig glad i asiatisk mat som thai, kinesisk, japans o.l.

  Hva er favorittsangen din? Favoritt sangen min må være denne. Favoritt film? Det er selvfølgelig Breakfast At Tiffany's! Den ultimate jentefilmen. Blogger du hver dag? Jeg blogger hver dag om det ikke kommer noe i veien som gjør at jeg ikke kan blogge den dagen. Favoritt blogger? Hm, den er vanskelig egentlig. Har jo flere favoritter som jeg leser ofte. Men i norge må det nok bli Kristine Fargerik. Fin blogg av en utrolig fin jente.

  Hva liker du å gjøre på fritiden? På fritiden er jeg utrolig glad i å shoppe, gå på cafè med venninner, lage god mat og bake. Og ikke minst; være med de flotte vennene mine. Hvorfor blogger du? Jeg blogger fordi jeg synes det er gøy. Har blogget siden 2006, med noen pauser innimellom. Også er det gøy og kunne se tilbake på hva jeg gjorde da og da. Hva er dine inspirasjonskilder? Får mye inspirasjon fra andre blogger, weheartit og tumbler. Hvordan sminke liker du, at det er veldig naturlig eller at det er litt mer sånn stilmessig? Det kommer helt an på anledningen. I hverdagen synes jeg det er utrolig deilig å gå med naturlig sminke, mens i helgene synes jeg det er gøy å slenge på meg fake lashes og masse sminke! Hvordan musikk liker du? Liker alt egentlig. Er veldig få sjangre jeg ikke hører på. Liker du filmmusikk, isåfall - hva er din favoritt? Jeg elsker musikk til Chicago filmen. Utenom dette hører jeg ikke på filmmusikk. Beste du kan tilbringe dagen din med? Venner, god mat og gøy! Vet du hva kpop er? Nei, det vet jeg ikke.

  new in: shoes

 • lil debbie & dollabillgates - 2 cups

  Hei søte dere. I dag kom endelig pakke fra Skopunkten.no, hurra. Så nå er de nye skoene mine prøvd, og stilt fint i gangen. Er så fornøyd med begge parene. "Uggs"-aktige sko til hverdag og de sorte når man skal til byen og lignende. Skal bestille meg ett par til med sko da, men litt usikker på om jeg skal kjøpe boots eller noen andre.

  Nå sitter jeg bare inne og slapper av, vært en kjapp tur på butikken med mams. Så nå fyrer jeg i ovnen, ser på pretty little liars og koser meg med pepsi max. Seriøst, er helt hekta på PPL, er på sesong 3 nå. Å bare gleder meg til jeg kommer til de episodene som nettopp er kommet ut! Er så spennende. Har dere gjort noe spennende i dag?

  sunday

 • Hei skjønne dere! Endelig er det søndag, og hviledag. Ikke det at jeg gjør så stor mye mer de andre dagene i uken, men søndag er liksom satt av til hvile. Har tent stearinlys i hele leiligheten, fyrt i ovnen og laget meksikansk mat. Nå koser jeg meg med ett glass iskald pepsi max, og selvfølgelig Pretty Little Liars. Hva har dere gjort denne fine søndagen?

  hello november

 • lorde - royals

  Hei skjønninger! Har dere hatt en fin lørdag så langt? Er ikke så lenge siden jeg kom hjem fra kino med mamma nå. Var utrolig koselig å dra på kino sammen, er liksom ikke så ofte vi gjør det. Vi var også å prøvde noen jakker, så får vi se hva som skjer. Også kom jeg på når jeg kom hjem; herregud, vi er jo i november allerede. Er helt sykt hvor fort 2013 har gått. Plutselig er nesten året over. Litt rart og tenke på egentlig. Men har hatt ett bra år, så jeg klager ikke.

  Nå skal jeg snart lage taco tenkte jeg. Eller noe annet godt til lørdags middag. Ha en fin kveld, med fest & hjemmekos! 

  PHOTO: WEHEARTIT

  laurdag

 • Hei fine dere! Nå er det endelig lørdag, og det er faktisk sol ute her! Jeg startet lørdags morgen med en varm kopp kakao og boller, og en episode Pretty Little Liars. Ingenting er som nybakte boller (bakte i går) og kakao til frokost. Nå skal jeg snart gjøre meg klar, blir hentet av mamma. Vi skal dra til byen, finne jakke og på kino for og se Detektiv Downs. Er jo den store kinodagen i dag, så var så billig å dra på kino, 50kr. Noen flere som skal på kino i dag? Håper nå uansett at dere koser dere masse i dag, jeg blogger seinere når jeg er kommet hjem igjen. Kisses

  happy friday, love

 • Hei skjønninger, og god helg til dere! Nå har jeg nettopp hatt familien min her på kaffe besøk. Bakte boller og ordnet her til de kom, så det var veldig koselig. Ingenting er vel bedre enn en koselig og fin start på helgen? Blir tidlig kveld på meg i dag også tenker jeg. Har vært på møte tidligere i dag, og vasket hele leiligheten. Fikk selvfølgelig ikke sove før klokken var nærmere 7/halv 8 i morgest, og måtte opp igjen ettter bare noen timer. Så nå er jeg trøtt & sliten. Ikke lett og slite med søvn problemer og slikt, og ikke kunne starte på medisin som hjelper før jeg har fått utredning for ADHD.



  I morgen skal mamma og jeg på kino. Er jo nemlig den store kinodagen, så vi slår til med å dra på Detektiv Downs. Venninnen min er med i filmen, så skal bli gøy å se henne på storskjermen. Lenge siden jeg har sett henne på film nå. Også skal vi innom en butikk i byen som selger jakker, får forhåpentligvis jakken jeg ønsker meg i julegave av mamma! Hurra. Tenkte også jeg skulle svare på spørsmålsrunden i morgen eller i kveld, så om dere har spørsmål kan dere stille dem her. Blogges seinere, kisses.

  happy halloween

 • Hei babes! Bare innom for og ønske dere en happy halloween. Blir ikke noe feiring på meg i år, som det har vært de andre årene. Jeg orker rett og slett ikke. Har også vært så heldig at jeg faktisk ikke har hatt noen på døren min ennå. Så krysser fingrene for at det ikke skjer heller. I kveld skal jeg kose meg med å se på Hocus Pocus (Halloween film fra 1993), pepsi max og sløving under det nye favoritt pleddet mitt i fleece. Må bare si det; fleecepleddet mitt er seriøst det beste innkjøpet til i vinter. Har det med meg overalt. Sofaen, stolen, mens jeg lager mat, sover osv. Haha, crazy blanket lady! Men i allefall, kos dere masse i kveld med halloween feiring! Kisses

  PHOTOS: WEHEARTIT

  ain't no wifey

 • Elsker den nye beanien min fra eBay! Den er så fin. Har bare fått brukt "Ain't no wifey" beanien min så langt da. Men er uansett hekta. Skulle ha shoppestopp, men lurer på om jeg kanskje må bestille meg noen flere beanies.

  trening

 • Hei dere! I dag skal jeg for første gang på alt for lenge på trening sammen med mammaen min. I sommer var jeg kjempe flink til å gå tur, og gikk ca. 2km hver dag og gikk ned 12kg den første mnd med rett kosthold og mosjon. Men etter en stund dabbet det litt av og jeg var veldig nedfor en periode og ble derfor ikke gjort så alt for mye. Men nå dere, nå er jeg klar til å få igang kroppen igjen. Så i dag blir det en trenings runde på gymmen. Hva skal dere i dag? Legg gjerne igjen tips til bra musikk & trene til! Kisses

  PHOTOS: WEHEARTIT

  ønskeliste 2013

 • cher lloyd ft. T.I. - i wish
  new favorite song 

  Hei skjønninger. Nå har jeg nettopp laget ferdig ønskelisten min for i år. Har jo bursdag 15. desember, også er det jo jul rett etter dette så ønskelisten min er for både bursdag og jul. Som dere ser står det en SVEA jakke øverst på min ønskeliste for i år, hva står det på din?




  spørsmålsrunde

 • SISTE FRIST FOR Å STILLE SPØRSMÅL NÅ!

  Kjører en ny spørsmålsrunde! Spør om hva du vil. Selvfølgelig, alt for drøye spørsmål blir ikke tatt med! Men gleder meg ihvertfall til å svare på spørsmålene deres. Også må dere huske og følge meg enten på facebook her eller på bloglovin' her.

  facebook & bloglovin

 • FACEBOOK & BLOGLOVIN

  Hei skjønninger! Etter mye om og men har jeg bestemt meg for at å lage en facebook side til bloggen min ikke var så dumt, så nå hadde jeg blitt kjempe glad om du ville fulgt meg der. Kommer litt mer bilder der enn det jeg poster på bloggen, samt. litt annet gøy! Du finner ihvertfall siden min her, håper vi ses på facebook. Kisses

  lese bloggen din



 • hvile søndag

 • Hei søtinger! Endelig er det søndag, og hviledag. Var ute med noen venner i går, så er rimelig sliten i dag selvom jeg dro hjem veldig tidlig. Merker virkelig på kroppen at jeg ikke er noen ung jente lengre, haha. Kom bare innom for å ønske dere en fin søndag egentlig. Jeg skal fyre i ovnen, og benke meg til med Pretty Little Liars på skjermen. Selvom det mest av alt frister å legge seg. Håper dere hadde en finfin lørdag i går, og koste dere masse - og at dere har en like fin søndag i dag! Kisses




  feliz Sábado

 • God formiddag, skjønninger! Jeg er nettopp våknet, siden jeg er syk og skal straks løpe ned gaten til mamma for å spise ferske rundstykker med deilig pålegg! Åh som jeg gleder meg. Er jeg heldig får jeg med meg masse rundstykker hjem også. Er vel ingen som sier nei til ferske rundstykker? Håper dere alle har hatt en fin lørdag så langt! Jeg skal fyre i ovnen kjapt før jeg løper ut, så er det varmt og godt her når jeg er tilbake. Blogges seinere, kisses

  PHOTOS: WEHEARTIT

  happy friday

 • Hei skjønninger! Endelig er det fredag, og helg igjen - hurra. Jeg er utrolig nok blitt syk etter jeg kom meg hjem fra Oslo, så over natten er jeg blitt helt ødelagt. Sovnet utrolig tidlig i går siden jeg var så sliten etter en dag med reising. Men nå dere, så er det jo endelig fredag! Og jeg storkoser meg hjemme, faktisk. Har fyrt i ovnen, skal snart lage deilig kylling og ris, også har jeg fått bli bedre pakke hos den beste mammaen min! Så i kveld blir det kosekveld på høy nivå, men Pretty Little Liars på skjermen, godis i skålen og god mat i magen. Og med meg under den nye rosa fleece pleddet jeg fikk! Hva skal dere i kveld?

  Følg meg gjerne på instagram @ linnichristensen

  Traveling

 • Hei dere! Sitter nå i Alta og venter på bussen min hjem til Hammerfest. Er ikke så alt for lenge siden vi landet nå. Var rett og slett helt grusomt å komme hit. Kom fra sol, skyfri himmel og nydelig vær til overskyet, snø og minusgrader :( æsj

  Håper i allefall dere har hatt en fin dag så langt! Blogger mer i kveld når jeg er kommet hjem. Kisses

  sløve kveld

 • God kveld søte dere! Er bare innom her for å ønske dere en fin kveld, jeg. Har koset meg med film, godis og pizza i kveld - og selvfølgelig han jeg er på besøk hos. Nå skal vi straks spise kvelds før vi finner sengen. Han skal opp tidlig og på skolen i morgen, og jeg skal tidlig opp for å reise mot Nord igjen. Uff som jeg gruer meg. Har ikke noe lyst til å reise hjem igjen, trives så alt for godt her nede. Men må man så må man! Håper dere koser dere masse mer i kveld, kanskje vi blogges mens jeg er på vei hjem i morgen, kisses!




  music

 • still in oslove

 • martin garrix - animals

  Hei søte dere! Ble stille på bloggen i helgen pga. jenteturen med verdens beste venninne, og jeg skulle jo vært hjemme på søndag - egentlig! Men tja, vi fant ut at vi skulle ut på lørdagen, og det endte i at når flyet mitt gikk så var jeg verken ferdig og fest eller edru nok til å få tatt flyet sikkert. Så derfor jeg er i Oslo ennå, jeg. Girltrip gone partytrip er alt jeg kan si. Men vi har koset oss masse med shopping, god mat og andre ting på dagene. Kommer med utfyllende Oslo post når jeg er kommet meg hjem, som ikke skjer før torsdag. Turen som skulle være fra torsdag til søndag ble for min del torsdag til torsdag. Blir litt lei av meg selv, altså.




  på reisefot

 • flor rida ft. pitbull - can't believe it

  Hei dere! Nå sitter jeg på flyplassen i Alta og venter på at klokken skal bli 13:55, og at flyet mitt skal gå. Var så heldig i morgest at mamma kjørte meg halvveis til flyplassen, så jeg slapp og ta buss i 2,5 time. Mye bedre og kjøre bil enn buss for å si det sånn. Og jeg sparte penger! Selvfølgelig ett pluss. Hva har dere gjort så langt i dag? Jeg skal se om jeg finner noe fristende å spise her, men mest sansynlig ikke. Flyplassmat er ikke min ting.

  pakke pakke pakke

 • Hei dere! Nå sitter jeg og ser på en episode med Pretty Little Liars før jeg skal sette igang med pakkingen. Pakkelisten er klar, for den postet jeg jo her inne i går, så er bare for meg å finne fram alt jeg skal pakke, brette det og gjøre det klart. Skal mest sansynlig sove hos mams i natt, for hun skal kjøre meg til bussen i morgen tidlig. I morgen på denne tiden er jeg ute og spiser med verdens beste venninne, også skal vi ut på kvelden! Veldig klar for jentehelg nå. Håper alle har hatt en fin dag så langt! Kisses

  PHOTO: WEHEARTIT

  pakkeliste

 • avicii - you make me

  Hei søtinger. Nå har jeg nettopp laget pakkelisten til jeg skal reise. Jeg skulle vel egentlig begynt og pakke, men siden jeg hadde besøk helt til i dag fikk jeg jo ikke hentet kofferten som var planlagt. Men har vasket alt av klær jeg skal ha med meg, så alt er egentlig klart, må bare få lagt det ned i en koffert - så er jeg ready to GO! Gleder meg noe sykt til å se C igjen, og ikke minst til å kose meg på hotell med verdens beste venninne i flere dager. Hva er vel bedre enn venninne helg?

  Nå skal jeg snart finne sengen, skal bare se en film så jeg blir litt trøtt først. Første natten alene på nesten to uker, blir merkelig. Vant til å ha noen å sove inntil nå, og ikke minst; en armkrok å sove i! Men håper det går bra. Får jo som regel ikke sove når jeg er alene. Håper dere har en fin kveld/natt hva enn dere gjøre. Kisses

  ny uke

 • CLMD - the stockholm syndrome

  God tirsdag søtinger! Endelig er det en ny og fin uke. Har ikke fått blogget siden fredag siden jeg fikk besøk, og besøket mitt ikke dro før i dag. Skulle på Jaa9 & OnklP konsert, men kom oss ikke dit. Kom meg ikke ut på lørdagen heller, så ble en rolig helg med bare litt vin hjemme med en venninne og besøket. I dag blir det middag med ei venninne, også må jeg hente kofferten + gullkortet hos mamma før jeg reiser i morgen eller på torsdag. Usikker på om jeg skal orke å dra i morgen eller vente til torsdags morgen, siden flyet mitt ikke går før klokken 13:55. 

  Har dere gjort noe spennende i helgen forresten? Siden vi ikke kom oss ut noen av dagene ble det som sagt bare god mat og vin hjemme. Også selvfølgelig pizza på søndagen (bare fordi det er søndag) med en dårlig film på TV'en. Besøket sovnet hele 3 ganger under samme film, hah. Ga bare opp til slutt jeg og gikk å la meg.




  friday friday friday

 • Endelig er det fredag! Jeg har ventet hele uken på denne dagen. For i helgen er nemlig barndomsvenninnen min Ida hjemme, så denne helgen er ikke til for noe annet enn festeligheter. I kveld er det Jaa9 & OnklP konsert på Redrum, i morgen er det Vinos med jentene og på søndag er det middags hos verdens beste mams. I tillegg får jeg besøk av noen jeg ikke har sett på sikkert 8 år, så det blir koselig. Nå skal jeg ta meg en liten pust i bakken før dagen fortsetter. Etter bare 2 timer søvn i morgest er jeg utrolig sliten etter å ha vært ute hele dagen. Kos dere masse så lenge, kisses.



  buenos días

 • God morgen, sweethearts! Jeg er nettopp våknet nå, og får en barndoms venninne på frokost her snart. Blir varme rundtstykker med godt pålegg, kaffe/kakao, smoothie og stearinlys. Blir koselig med frokost besøk i allefall. Skal også på ett møte klokken halv 2, så blir sikkert ikke mer blogging før etter det. Håper dere alle har hatt en superfin morgen, og at dere får en fin start på dagen! Vi blogges seinere.



  orange is the new black

 • Orange Is The New Black er den nye favoritt serien min. Har sett første sesong både 2 og 3 ganger til nå, og gleder meg allerede til sesong 2 er ute neste år. Er det noen av dere som har sett sesong 1? Og hva synes dere? Jeg er ihverfall kjempe klar for sesong 2. Synd at favoritt jenta mi døde i sesong 1.

  nytt design

 • Endelig har jeg nytt og flott design på bloggen min! Designet er laget av den vakre Kristine Valberg, og du finner bloggen hennes her samt. flere gratis design! Jeg er så fornøyd med dette designet. Det er super fint, enkelt og plain! Akuratt som jeg liker det. Nå er det bare en ny header som mangler.

  fall

 • PHOTOS: WEHEARTIT

  Nå er det endelig helg for meg, å da slår jeg til med litt høst inspo her på bloggen. Alle bildene er hentet fra we heart it, og dere finner dem om dere søker på autum og fall! I dag er det skikkelig ruskevær her i Hammerfest. Sludder/snør/regner om hverandre, og er iskaldt. Så i kveld skal jeg sitte inne, se på serier og lage noe god mat. Hva skal dere gjøre på denne herlige torsdags kvelden?

  goodnight

 • PHOTO: WEHEARTIT

  God kveld, cuties! Nå har besøket mitt dratt hjem, og jeg sitter her alene igjen. Har vært hyggelig med besøk noen dager, en nå var det faktisk utrolig godt å være alene igjen. Får jo ikke gjort noe fornuftig når jeg har besøk, så. Nå skal jeg se litt Ghost Whisperer, og spise litt kvelds før jeg finner sengen. Skal til legen klokken halv 2 i morgen, så må prøve å få sove ordentlig i natt. Har dere gjort noe spennende i kveld da?

  good morning

 • PHOTO: WEHEARTIT

  God morgen sweethearts! Eller, er kanskje god ettermiddag nå? Stod opp for ikke så lenge siden, og har klart å få i meg frokost for en gangs skyld. Brødskive med kyllingfilet og en kopp kakao. Og ikke minst; sett siste episode av Geordie Shore! Må jo bare elske det. Skal snart ned til mams for å hente kofferten til jeg skal reise, samt en vinterdyne. Er blitt alt for kaldt her nå. Kan ikke sove med sommerdyne lengre. Hva skal dere gjøre i dag?

  Nå er det også bare 1 uke til jeg reiser på jentetur med beste C! Har laget meg shoppings liste allerede. Vintersko & jakke står høyst opp på listen, og noe klær da. Men gleder meg faktisk mest av alt til å bare være med C. Alt for lenge siden vi har sett hverandre nå. 

  tuesday

 • Hei cuties! Har hatt en liten bloggpause de siste dagene siden jeg har hatt besøk. Har fortsatt besøk, å føler det blir småfrekt å sitte foran mac'en for å blogge da. Fikk bare litt "fritid" nå, siden besøket mitt skulle ut en liten tur, så tenkte jeg måtte komme innom for å si hei til dere.

  Har dere hatt en fin helg? Jeg var ute en tur på torsdagen faktisk, og på lørdag - så helgen min gikk ganske fort med besøk, festeligheter med venninner og masse god mat. Nå har jeg nedtelling til jeg skal til Oslo med verdens beste venninne, C! Vi skal ha jentetur med drinks, hotell helg og shopping! Bare 8 dager igjen til jeg reiser nedover, og hun toger innover til Oslo.

  Må bare fortelle dere noe jeg ble overrasket over forige uke. Sjekket topplisten for jenter mellom 18 - 24, og til min overraskelse lå jeg på 148. plass! Det synes jeg var veldig gøy. Nå er jeg dalt veldig langt ned da siden jeg tross alt har hatt en bloggpause på 5 dager! Men om jeg er heldig kommer jeg vel opp igjen.

  xoxo

  good night, cuties.

 • Bare innom før å ønske alle dere søtinger en god natt! Håper dere får sove super godt, og drømmer masse fint. Love ♥

  erfaringer med melanotan 2?

 • Jeg har nå over en periode vurdert og begynne med melanotan 2. Jeg har venninner som bruker det, som er veldig fornøyd, en jeg vil gjerne høre andres erfaringer. Både positive og negative. Håper noen kan komme med noen gode poster ang. dette! Så får jeg se hva jeg finner ut etterhvert.

  Sånn ellers er jeg hos mami sammen med søsteren min for tiden. Hun er hjemme på høstferie, og mamma er reist bort i sammenheng med jobb, så da tenkte jeg at vi kunne ha litt søstertid sammen siden vi ellers ser hverandre veldig sjeldent. I kveld koser vi oss bare med saft og sløving. Og i morgen skal vi farge hår og feste extensions, spennende! Håper alle dere der ute har hatt en super dag.

  Husk spørsmålsrunden min her.

  hello october

 • Da var plutselig oktober her, igjen. Synes 2013 har gått så utrolig fort. Nå skal jeg kose meg med noen episoder Breaking Bad og varm kakao under dyna. Foten er fortsatt helt for jævlig blå/sort, så er ikke så mye mer jeg får gjort. Selvom kroppen og hjernen verker etter å få gjort husarbeid. Gleder meg til jeg er bedre. I mellomtiden kan dere jo huske spørsmålsruden jeg har her.

  spørsmålsrunde

 • Siden jeg ligger hjemme med forstuet fot fant jeg ut at jeg kunne kjøre en spørsmålsrunde på bloggen. Skjer liksom ikke så mye spennende i livet når du hopper rundt på krykker, og ikke kan gå. Så pøs på med spørsmål. I mellomtiden får jeg kose meg med pepsi max og film på TV'en.

  TGIF

 • Håper dere alle får en fantastisk fredag! Min startet ganske bra med protein pannekaker, før jeg skulle ned til byen og på ett viktig møte som gjorde meg super glad! Også var jeg selvfølgelig innom vinmonopolet for å dra inn helgens fangst som består av en dunk med Dr. Loosen hvitvin, beste som er! Nå skal jeg ta meg en powernap siden jeg bare har sovet noen timer tidligere i morgest. Etter det skal jeg vaske leiligheten og gjøre den klar til helg! T.G.I.F.

  sick

 • Hva skal man finne på når man rett og slett er for sliten i kroppen til å stå opp, og komme seg ut av sengen? Jeg fikk ikke sove før klokken var nærmere 9 i dag morgest, og etter det ringte telefonen i ett sett. Jeg har i tilegg klart å hoste på meg kink i ryggen i natt. Nå trenger jeg tips til hva jeg kan finne på som jeg kan gjøre uten å stå opp. Kanskje noen tips til innlegg jeg kan gjøre, spørsmålsrunde (?), eller noe annet spennende. Jeg er ihvertfall åpen for forslag.

  monday

 • vil lese bloggen din

 • music tips

 • Her er de sangene som spilles mest hos meg for tiden, spillelisten finner du her.



  Jeg heter Linni Christensen, er 24 år gammel og er bosatt i lille Hammerfest i Finnmark. På bloggen kan du lese om mote, skjønnhet, reising og ting som ellers skjer i hverdagen min.



  Kontakt/sponsing
  linni.blogg@outlook.com

  Dette er et gratisdesign som du kan endre på så lenge du ikke fjerner linken under design nederst i sidemenyen.

  Håper du liker designet ♥

  Kategorier

 • Arkiv

 • Design

  Hunterandme.blogg.no

  hits