Linni Christensen

september 2013

hello october

 • Da var plutselig oktober her, igjen. Synes 2013 har gått så utrolig fort. Nå skal jeg kose meg med noen episoder Breaking Bad og varm kakao under dyna. Foten er fortsatt helt for jævlig blå/sort, så er ikke så mye mer jeg får gjort. Selvom kroppen og hjernen verker etter å få gjort husarbeid. Gleder meg til jeg er bedre. I mellomtiden kan dere jo huske spørsmålsruden jeg har her.

  spørsmålsrunde

 • Siden jeg ligger hjemme med forstuet fot fant jeg ut at jeg kunne kjøre en spørsmålsrunde på bloggen. Skjer liksom ikke så mye spennende i livet når du hopper rundt på krykker, og ikke kan gå. Så pøs på med spørsmål. I mellomtiden får jeg kose meg med pepsi max og film på TV'en.

  TGIF

 • Håper dere alle får en fantastisk fredag! Min startet ganske bra med protein pannekaker, før jeg skulle ned til byen og på ett viktig møte som gjorde meg super glad! Også var jeg selvfølgelig innom vinmonopolet for å dra inn helgens fangst som består av en dunk med Dr. Loosen hvitvin, beste som er! Nå skal jeg ta meg en powernap siden jeg bare har sovet noen timer tidligere i morgest. Etter det skal jeg vaske leiligheten og gjøre den klar til helg! T.G.I.F.

  lip fillers

 • PHOTO: PRIVATE

  Endelig har jeg vært og fått fylt leppene mine igjen. Etter ett opphold fra fillers på nesten 8 mnd var jeg tilbake under nålen, og det føltes herlig. De som har fulgt meg på instagram, eller på noen av de gamle bloggene mine vet kanskje at jeg har fylt leppene mine x- antall ganger før når jeg bodde Oslo. Jeg var tidligere veldig misfornøyd med leppene mine, følte de var skeive og at overleppen min var mindre osv. Etter å ha tenkt meg om en god stund valgte jeg og kontakte en klinikk i Oslo, som jeg hadde fått anbefalt. Jeg booket meg en time, og fikk min første filler. Jeg kan skrive om de forskjellige klinikkene jeg har vært hos, hvem jeg anbefaler og hvordan fillers jeg har fått under. Da jeg har prøvd både restylane, esthelis og teosyal.

  Hvor: Oslo Hudpleieklinikk Filler Type: Restylane, 1ml Pris: Husker ikke eksakt, men nesten 4000,-

  16. Mars 2012 tok jeg min første filler. Dette var på Oslo Hudpleieklinikk, som jeg hadde fått anbefalt av en venninne som hadde vært der. Jeg booket time en dagen i forveien, med mange tanker i hodet. Jeg hadde selvfølgelig tenkt godt igjennom dette før jeg valgte og gjøre dette. Jeg ankom klinikken ca. 20min før timen min da jeg alltid liker og være ute i god tid, jeg hadde også med meg en venninne som moralsk støtte da jeg har sprøyte skrekk til tusen. Vi kom til en fin klinikk, hyggelige damer som jobbet der og alt virket OK. Etter litt venting fikk jeg komme inn, fikk litt info om hva som skulle skje osv. Og var veldig fornøyd med det jeg fikk vite. Så satte vi i gang, fikk både lokalbedøvelse (slik tannleger bruker), krem smurt på leppene + en spray av noe slag. Jeg var helt nummen i munnen, og i området rundt så jeg kjente ingenting under innsprøytingen. Når vi var ferdig var alt OK, og jeg var fornøyd. Noen uker gikk, og restylanen begynte å bli harde klumper inni leppen, som var veldig ubehagelig. Jeg kunne klemme på de, også "poppet" di og ble mindre for hver gang. Dette synes jeg var slitsomt, leppene ble "klumpete" og jeg ble misfornøyd. Jeg har etter den gang aldri gått tilbake til restylane eller Oslo Hudpleieklinikk. Selvfølgelig, jeg var fornøyd - og dette er jo bare mitt syn. Det er også den dyreste klinikken jeg har vært på - og jeg betalte nesten 4000kr for 1ml.  Hvor: Klinikk Oslo Filler Type: Teosyal, 1ml Pris: 2990,-

  Fantastisk klinikk, fantastiske personer som jobber der, utrolig flinke og proffesjonelle. Jeg har ikke ord! Jeg trivdes så godt på Klinikk Oslo. Følte meg bestandig velkommer der, og de var veldig flink på informasjon, gå igjennom at du ikke har sykdommer som kan få/gjøre utslag på filleren og at du tåler det du faktisk får i kroppen. Her fikk jeg bare en type bedøvelse og det var lokalbedøvelse, som var mer enn nok. Du får også speil, og de hjelper deg til å få best mulig resultat. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg var hos Klinikk Oslo, men det begynner og bli noen. Når jeg sist var der betalte jeg 2990,- kr for en sprøyte med 1ml - noe jeg synes er utrolig billig i forhold til hva jeg betalte på Oslo Hudpleieklinikk. Du får også en "ispose" du skal ha på leppene litt før du går derfra, så hevelsen ikke er som verst når du springer ut døren der. Om du bor i Oslo, og ikke vet hvor du skal booke time har jeg ikke annet enn og si: Book hos Klinikk Oslo, de er flink og proffesjonelle. Det er en fryd og komme dit, og de som jobber der utrolig hyggelige, og ikke minst: de tar vare på deg. Og sjekker at resultatet blir som du ønsker.


  Hvor: Zik Zax Hudpleie, ved Kristin Larsson Filler Type: Esthelis, 1ml Pris: 3200,-

  Det er faktisk bare to uker siden jeg tok turen til Kristin LarssonZik Zax Hudpleie her i Hammerfest. Da jeg har flere venninner som har anbefalt Kristin var det ett sikkert valg for meg å gå til henne. Og jeg angrer ikke. Mer jordnær og nøye kvinne skal man lete lenge etter. Hun ga ikke bedøvelse i tannkjøttet som jeg har fått tidligere, men i leppen med den minste nålen jeg noen gang har sett, kjente ikke at jeg fikk bedøvelsen engang - noe som er ett utrolig stort pluss for min del som er redd sprøyter. Hun var også hele tiden rolig, spilte rolig musikk i bakgrunnen og stresset ikke med og bli ferdig. Hun tok seg veldig god tid til at jeg skulle føle meg avslappet og rolig. Fikk på meg pledd, og satt i veldig deilig stol. Det var faktisk så koselig der, at plutselig hadde det gått over en time siden vi satte i gang. Jeg tenker; Heller bruke lang tid, og få ett kjempe resultat - enn og bruke kort tid hvor resultatet blir .. OK? Denne gangen fylte jeg på Esthelis, ett middel som faktisk ikke klumper seg, men "flyter" ut i leppene dine så det blir mest mulig natulig - og jeg kan si en ting: jeg har aldri vært så fornøyd med en filler som med denne. Jeg har flere venninner som går til Kristin også, og alle er like fornøyde. Nå to uker etter fyllingen kjenner jeg ikke at jeg har fylt leppene engang. Det er ingen klumper eller noe. I tilegg sminket hun meg når jeg var ferdig, så jeg ikke skulle gå ut og det skulle vises godt at jeg hadde fylt dem. Dette med tanke på at når du fyller leppene renser de jo huden og leppene, og da fjernes også all sminke rundt munnen.


  PHOTOS: PRIVATE
  Bilde 1 og 3 er fra min siste behandlig i Hammerfest.

  Noen spørsmål? Fyr av i kommentarfeltet!

  sick

 • Hva skal man finne på når man rett og slett er for sliten i kroppen til å stå opp, og komme seg ut av sengen? Jeg fikk ikke sove før klokken var nærmere 9 i dag morgest, og etter det ringte telefonen i ett sett. Jeg har i tilegg klart å hoste på meg kink i ryggen i natt. Nå trenger jeg tips til hva jeg kan finne på som jeg kan gjøre uten å stå opp. Kanskje noen tips til innlegg jeg kan gjøre, spørsmålsrunde (?), eller noe annet spennende. Jeg er ihvertfall åpen for forslag.

  monday

 • wanties

 • God søndag's kveld! Jeg skulle blogge i går, men endte opp med å hive på meg kjolen, sminke meg og dra til en venninne for noen glass vin som endte på byen. Er heldigvis i veldig god form i dag :) Var innom nettsiden til Gina Tricot tidligere i kveld, og der fant jeg dette. Har så lyst på alt! Men må nok vente til jeg reiser på jentetur til Oslo. Men har så sykt cravings på en Mikael Kors Hamilton veske. Der så sykt fine, så om jeg finner det mens jeg er i Oslo kan resten bare være. Men nå skal jeg kose meg med American Horror Story og iskald ZERoh! saft, yum!

  Q: Har du hatt en fin helg?

  vil lese bloggen din

 • music tips

 • Her er de sangene som spilles mest hos meg for tiden, spillelisten finner du her.

  5 shoes for fall

 • PHOTOS: SKOPUNKTEN

  Fant meg nye sko når jeg kikket innom skopunkten i dag. Her er mine 5 favoritter som må få plass i garderoben til høsten. De røde er selvfølgelig favoritt nr. 1, mens de med leopard kommer på en kjapp 2. plass! gleder meg mer og mer til jentetur nå. Brenner i lommeboken. Må shoppe nå!

  // Did find myself some new favorite shoes on skopunkten today. Thos os my top 5 list. The red ones are of course my favorite, and the ones in leo are number two. Looking forward to shopping for my fall warderobe soon!

  Bloglovin'  Jeg heter Linni Christensen, er 24 år gammel og er bosatt i lille Hammerfest i Finnmark. På bloggen kan du lese om mote, skjønnhet, reising og ting som ellers skjer i hverdagen min.  Kontakt/sponsing
  linni.blogg@outlook.com

  Dette er et gratisdesign som du kan endre på så lenge du ikke fjerner linken under design nederst i sidemenyen.

  Håper du liker designet ♥

  Kategorier

 • Arkiv

 • Design

  Hunterandme.blogg.no

  hits