Linni Christensen

november 2013

good morning

 • God morgen skjønninger! Sitter hos mamsi nå, å har nettopp våknet etter noen få timer med søvn (som vanlig). Venter på at hun skal våkne også, så er det rett i stelling før vi skal sette oss i bilen med mormor og mannen hennes. Skal nemlig kjøre til Finland for litt harry handel, haha. Jeg er mest med for turen sin skyld, er jo koselig og gjøre noe med familien også. Ikke bare være i lille Hammerfest. Men får se hvor langt vi kommer, om det er dårlig vær blir jeg hjemme. Nekter å stå fast på fjellet noen plasser.

  Hva skal dere i kveld da? Siden jeg ikke er helt i form får jeg besøk. Blir god mat, rødvin og sofakos. Skal se om jeg får handlet biff eller noe i Finland, så blir det biff og slikt til middag. Yum! Nå må jeg gjøre meg klar til å dra. Fikk forresten de nyeste sminke børstene mine fra eBay her om dagen, så de kommer i ett annet innlegg. Skal teste de nå på morningen! Wihu

  influensa

 • Hei skjønne dere! Nå begynner det å bli en stund siden jeg har blogget ordentlig, men det får så være. Ligger for tiden med tett nese, vond hals og utrolig vondt i ørene. Mine beste venner for øyeblikket er iskaldt vann, ibux/paracet og nesespray med mentol. Har hatt flere netter hvor jeg har våknet med så vondt i halsen og ørene at jeg har vært på gråten og ikke vist hva jeg skal gjøre, men kommet meg til legen har jeg jo selvfølgelig ikke gjort. Så nå må jeg finne på noe spennende jeg kan bruke tiden min til mens jeg ligger/sitter her. Noen tips til hvordan man blir kvitt vond hals forresten? Nå skal jeg kose meg videre med noen episoder av Broen. Har lest så mye om den serien, så måtte begynne å se på det selv.

  christmas, come soon please
 • happy weekend

 • Hei babes! Måtte bare komme innom en tur å ønske dere en god helg. Har hatt besøk siden onsdagen, og har egentlig det ennå. I kveld har vi koset oss med hjemmelagde cheesburgers, pepsi max, ostepop, sjokolade og filmer/serier på TV'en + Super Nintento med Super Mario da. Høydepunktet på en fredag var selvfølgelig Super Nintendo spillingen! Kickin' it old school. Hva har dere gjort i dag? Kisses

  favorite tv shows

 • eminem ft. rihanna - the monster

  Hi sweethearts! Har dere hatt en fin dag? Her i Hammerfest snør det skikkelig masse, og div. veier er steng så jeg har holdt meg inne. Tror for den saks skyld at døren til leiligheten min er snødd sånn halvveis igjen, så får bare sitte her til jeg skal på trafikalt grunnkurs klokken 17:00!

  The Carrie Diaries (se serien her)
  Om du er en sucker for Sex and the City vil jeg anbefale denne serien. Den tar for seg livet til Carrie før hun blir Carrie i Sex and the City. Når hun møter Samantha og starter livet sitt i New York. Jeg har sett alt av SATC, og denne serien falt ihvertfall i smak hos meg med engang!

  Carrie Bradshaw is in her junior year of high school in the early 1980's. She asks her first questions about love, sex, friendship and family while navigating the worlds of high school and Manhatten.

  Pretty Little Liars (se serien her)
  Jeg er en sucker for spenning, drama, kjærlighet og pene jenter så da er jo denne serien right up my alley! Det er kommet hele 4 sesonger, så langt. Jeg har sett alt som er kommet - og neste episode kommer ikke før 14. januar. Så om du ikke har startet med serien ennå kan du kose deg med den fram til neste episode kommer på nyåret.


  Four friends band together against an anonymous foe who threatens to reveal their darkest secrets, whilst unreaveling the mystery of the murder of their best friend.

  Ravenswood (se serien her)
  Om du har sett på Pretty Little Liars kjenner du til Ravenswood fra den serien. Jeg begynte å se på Ravenswood fordi jeg hadde sett alt av PLL, og jeg angrer ikke. Det er en spennende serie! Anbefales som oppfølger til PLL. Det er en veldig ny serie, dog. Så er bare 5 episoder ute pr. dags dato.

  Five strangers are connected by the curse that has plagued Ravenswood for generations.

  Hart of Dixie (se serien her)


  New Yorker and new doctor Zoe Hart accepts an offer from a stranger, Dr. Harley Wilkes, to work in his medical practice in Bluebell, Alabama. She arrives to find he has died and left half the practice to her in his will.

  ♥ Criminal Minds (se serien her)

  The cases of the BAU an elite group of profilers that analyze the nation's most dangerous criminal minds in an effort to anticipate their next moves before they strike again.

  perfume wanties

 • Marc Jacobs Daisy / Gucci Guilty / Burberry The Beat

  Hei skjønninger. Hvordan har dagen deres vært? Selv tror jeg at jeg begynner å bli syk, så har slappet av for det meste i dag. Har hatt helt grusom skallebank, småvondt i øret, samt. sår hals. Og ikke nok med det så har jeg en visdomstann som ikke liker å være der den er, som kommer og går litt som den selv vil. Så i natt fikk jeg hele 4 - 5 timer søvn. Sovnet halv 11/11, og klokken halv 4 var jeg våken igjen. Jon Blund, i hate you.

  Her over ser dere forresten bursdags ønskene mine. Gjør det enkelt i år, og ønsker meg bare parfymer. Er fri for favorittene mine, så da trenger jeg nye. Har brukt både Marc Jacobs sin Daisy før, og Burberry med The Beat. Gucci parfymen har jeg bare prøvd på Skin Tonic, men den lukter så godt - så vil ha en sånn også. Nå skal jeg prøve og få gjort litt husarbeid. Er jeg heldig får jeg gjort meg ferdig med alt i kveld, håper jeg. Har allerede vasket to maskiner klær og en maskin kopper. Håper dere får en bedre kveld enn meg! Kisses

  spørsmålsrunde • Kjører en ny spørsmålsrunde her på bloggen nå! Er det noe du lurer på så er det bare og spørre.

  trafikalt grunnkurs

 • Hei kjære dere! Hvordan har dere hatt det i helgen? Ble ikke noe blogging på meg da jeg var ute både fredag og lørdag, og ikke var hjemme før i dag. Nå skal jeg bare kjapt i dusjen før jeg skal på trafikalt grunnkurs. Jeg har jo ikke førerkortet, og tok heller aldri trafikalt grunnkurs når jeg var 15/16 år. Så nå er det på tide og få finger'n ut, og tatt det kurset så jeg kan få meg lappen. Sakte men sikkert. Håper dere koser dere masse i dag, nå må jeg gjøre meg klar. Kurset starter klokken 17:00 så.  bonne chère matin

 • Good morning sweethearts! Hvordan har dere startet dagen deres? Jeg startet dagen fint med en kopp te, blueberry muffin fra lipton, seriøst den beste te'en jeg har smakt. Jeg liker egentlig ikke te, men etter at jeg luktet hvordan den luktet måtte jeg prøve - og den sviktet ikke. Etter det gikk jeg i dusjen for en lang dusj. Fikk renset huden, pleiet håret, barbert legger og etter dusjen fikk jeg smurt meg godt inn og tatt på meg sløvebuksa mi. Skal straks se en episode av Ravenswood, siden jeg har sett alt av PLL måtte jeg starte på noe som hadde sammenheng.

  Håper ihverfall dere fikk en fin start på morningen deres. Nå skal jeg slappe av med Ravenswood før jeg gjør noe mer. Skal på ett møte klokken 14:00, og etter det blir det full jobbing med walk-in closet. Håper egentlig jeg blir ferdig i løpet av helgen, men vi får se. Lillesøster kommer også hjem i dag, og hun fikk lappen på onsdagen - så må jo være litt med henne også!
  prosjekt: walk-in closet part. 3

 • Hei skjønninger! I dag har jeg vært med paps og handler maling, garderobestang osv til walk-in closet prosjektet mitt. Har også fått spaklet(?) hullene som var i veggen, og nå er jeg sånn smått begynt med malingen. Tok bare to bilder i dag så dere kunne få se litt. Der ser dere jo også den grusommere fargen som var i boden før jeg begynte med malingen. Jeg hadde jo egentlig tenkt og bruke fargen caffe latte, men så fant jeg ut i siste liten at jeg syntes den ble for mørkt, og gikk derfor for en ganske hvit farge. Da får rommet en større feeling også, så!

  tirsdag

 • Hei skjønninger! Hvordan har helgen deres vært? Jeg var ute både på fredagen og lørdagen, og koste meg masse! Skulle jo egentlig begynne å ordne i walk-in skapet, men siden malingen eller lyset ikke ville være samarbeidsvillig så måtte jeg bare la det ligge. Men i morgen kommer det ny maling, og lys som funker! Gleder meg til å vise dere. Kommer før og etterbilde + bilder fra jobbingen. Nå skal jeg kose meg med Gossip Girl. Har nemlig sett ferdig alt av PLL, så måtte begynne på noe nytt.

  meg og mette på kaikanten forige helg

  prosjekt: walk-in closet part. 2

 • Hei babes. I dag snakket jeg med huseierne mine om jeg kunne gjøre om boden, og jeg fikk JA med engang jeg spurte. Har også snakket med paps, og han skal hjelpe meg med det han kan. Som å legge ledninger, lampe, hyller og garderobestang. Vi skal på shopping til alt på tirsdag. Men før det skal jeg male det jeg kan. Har valgt fargen caffe latte til veggen da jeg ikke vil ha de heeelt hvite. Også blir hyllene og slikt i samme farge. Åh, seriøst - dette er drømmen! Gleder meg sånn til jeg kan vise dere bilder. Dere skal selvfølgelig få være med i prossesen med oppussing og slikt. Kisses
  prosjekt: walk-in closet

 • Hei skjønninger! Fikk nettopp en strålende idè, som jeg virkelig håper går igjennom hos huseierne mine. Jeg har nemlig en bod her i leiligheten som jeg ikke bruker til noe. Pr. dagsdato står det bare en del tomme esker etter jeg flyttet inn og en støvsuger der, samt. noen ting som stod der når jeg flyttet inn. Jeg fikk nemlig idèen om å gjøre boden om til ett walk-in closet. Det eneste som må gjøres er å male boden hvit, for så å henge opp en garderobestang. Forhåpentligvis kan jeg få pappa'en min til å hjelpe meg med dette prosjektet, noe vi kan gjøre sammen! Hadde vært kjempe morsomt, og ikke minst koselig. Og jeg hadde fått noe jeg virkelig ønsker meg. Kryss fingrene for at det OK for huseierne mine, og at pappa kan hjelpe. Er nemlig ikke så dyrt for det jeg trenger om det går bra! Så da blir boden mitt første prosjekt i den nye leiligheten, wiiiho. Jeg er ihvertfall veldig klar for å snakke med dem.
  i just keep moving my body

 • i just keep moving my body, yeah
  i'm always ready to party, yeah
  no i don't listen to mommy, yeah
  and i'll never say that i'm sorry

  kveldskos

 • bonnie mckee - american girl

  Hei skjønninger! Bare innom for å ønske dere en kjempe fin kveld. Jeg sitter hjemme å slapper av. Koser meg med tente stearinlys, fyr i ovnen, pretty little liars på skjemen og hjemmelaget tunfisk salat som jeg laget litt tidligere i dag. Håper dere koser dere masse i kveld/natt. Kisses
  sneak peak glossybox november


 • Jeg er i ekstase! Jeg var smålig missfornøyd med esken for oktober. Da den både kom for seint, og produktene var så små at jeg ikke får testet dem ordentlig. Du kan jo ikke teste ett hårprodukt som er på 5ML, for det er jo nemlig for lite. Men så i dag postet Glossybox bilde av november esken, som er designet av House of Dagmar! Designet er inspirert av høstkolleksjonen dems, og esken ser jo utrolig fin ut! Nå gleder jeg meg faktisk til å få en ny glossybox! Er spent på produktene som kommer også faktisk. Er det bare jeg som er i ekstase over den fine esken, eller er det flere?

  svar på spørsmålsrunde #1

 • Hvor lenge har du blogga? Det vet jeg faktisk ikke. Har blogget veldig av og på siden 2006 ca. Men på denne bloggen har jeg bare blogget siden september. Før det hadde jeg blogg på blogspot, og den finner du her. Hva er fin favoritt farge? Det må jo være rosa eller lilla. Er veldig glad i alt som er rosa ihvertfall. Hva liker du å spise? Det kommer helt an på. Men er veldig glad i asiatisk mat som thai, kinesisk, japans o.l.

  Hva er favorittsangen din? Favoritt sangen min må være denne. Favoritt film? Det er selvfølgelig Breakfast At Tiffany's! Den ultimate jentefilmen. Blogger du hver dag? Jeg blogger hver dag om det ikke kommer noe i veien som gjør at jeg ikke kan blogge den dagen. Favoritt blogger? Hm, den er vanskelig egentlig. Har jo flere favoritter som jeg leser ofte. Men i norge må det nok bli Kristine Fargerik. Fin blogg av en utrolig fin jente.

  Hva liker du å gjøre på fritiden? På fritiden er jeg utrolig glad i å shoppe, gå på cafè med venninner, lage god mat og bake. Og ikke minst; være med de flotte vennene mine. Hvorfor blogger du? Jeg blogger fordi jeg synes det er gøy. Har blogget siden 2006, med noen pauser innimellom. Også er det gøy og kunne se tilbake på hva jeg gjorde da og da. Hva er dine inspirasjonskilder? Får mye inspirasjon fra andre blogger, weheartit og tumbler. Hvordan sminke liker du, at det er veldig naturlig eller at det er litt mer sånn stilmessig? Det kommer helt an på anledningen. I hverdagen synes jeg det er utrolig deilig å gå med naturlig sminke, mens i helgene synes jeg det er gøy å slenge på meg fake lashes og masse sminke! Hvordan musikk liker du? Liker alt egentlig. Er veldig få sjangre jeg ikke hører på. Liker du filmmusikk, isåfall - hva er din favoritt? Jeg elsker musikk til Chicago filmen. Utenom dette hører jeg ikke på filmmusikk. Beste du kan tilbringe dagen din med? Venner, god mat og gøy! Vet du hva kpop er? Nei, det vet jeg ikke.

  new in: shoes

 • lil debbie & dollabillgates - 2 cups

  Hei søte dere. I dag kom endelig pakke fra Skopunkten.no, hurra. Så nå er de nye skoene mine prøvd, og stilt fint i gangen. Er så fornøyd med begge parene. "Uggs"-aktige sko til hverdag og de sorte når man skal til byen og lignende. Skal bestille meg ett par til med sko da, men litt usikker på om jeg skal kjøpe boots eller noen andre.

  Nå sitter jeg bare inne og slapper av, vært en kjapp tur på butikken med mams. Så nå fyrer jeg i ovnen, ser på pretty little liars og koser meg med pepsi max. Seriøst, er helt hekta på PPL, er på sesong 3 nå. Å bare gleder meg til jeg kommer til de episodene som nettopp er kommet ut! Er så spennende. Har dere gjort noe spennende i dag?

  glossybox oktober

 • Hei skjønninger. I dag kom endelig Glossybox'en for Oktober, virkelig på tide. Synes det er synd at vi som bor langt nord i norge ikke får esken vår før en uke etter resten av norge. Men det er vel sånn det er og bo langt nord? Forresten, beklager dårlige bilder men for tiden har jeg bare iPhone5 og ta bilder med, så da blir de så som så. Legger en innholds liste for boksen under bildet. Kommer mer om produktene seinere når jeg har fått prøvd dem. Om du vil lese om glossybox'en fra august kan du gjøre det her.

  • MATRIX ExquisiteOil
   Gi håret fornyet glans med denne eksklusive håroljen som inneholder Moringaolje fra Afrika. Den styrker hårets indre struktur, pleier og beskytter mot miljøpåvirkninger.
  • MATRIX Biolage Colorcarethérapie Shine Shake
   Spray som forsegler fargen i håret, pleier og gir fantastisk glans. Kan enten sprayes i håndkletørket hår, eller i tørt hår for en perfekt finish.
  • ELIZABETH ARDEN Visible Difference Optimizing Skin Serum
   Gi huden økt struktur og vakker glød. Retinyllinoleat, en skånsom og patentert A-vitaminmonekyl, jevner ut hudtonen og gjør fine linjer og porer mindre synlige.
  • ORIFLAME Volume Build Mascara
   Maskara som gir dramatiskvolum og separerer vippene. Med hjelp av børstens korte bust kan du bygge på og forme volumet akkurat så mye du ønsker.
  • FNUG Nailpolish
   Danske Fnug heller pasjon og spektakulære farger på flaske slik at du kan pryde neglene med lakk som har mye glans, bra holdbarhet og intense fargepigmenter.
  • THE BODY SHOP Shea Body Butter
   Fuktighetskrem som inneholder Shea Butter fra Community Fair Trade prosjektet i Ghana. Trekker lett inn i huden og holder den fuktet opp til 24 timer. 

  sunday

 • Hei skjønne dere! Endelig er det søndag, og hviledag. Ikke det at jeg gjør så stor mye mer de andre dagene i uken, men søndag er liksom satt av til hvile. Har tent stearinlys i hele leiligheten, fyrt i ovnen og laget meksikansk mat. Nå koser jeg meg med ett glass iskald pepsi max, og selvfølgelig Pretty Little Liars. Hva har dere gjort denne fine søndagen?

  wanties

 • kreayshawn - go hard  1. HER // 2. HER // 3. HER
  4. HER // 5. HER // 6. HER

  Her er ukens wanties. Fikk plutselig helt sykt cravings på sko! Så når pengene ruller inn på kontoen så skal jeg kjøpe meg nye sko. Hvordan av parene syntes du var finest? Jeg likte 1. & 2. best. Og 5. da, egentlig så liker jeg alle, og jeg vil ha dem alle sammen. Åh, problemer.

  hello november

 • lorde - royals

  Hei skjønninger! Har dere hatt en fin lørdag så langt? Er ikke så lenge siden jeg kom hjem fra kino med mamma nå. Var utrolig koselig å dra på kino sammen, er liksom ikke så ofte vi gjør det. Vi var også å prøvde noen jakker, så får vi se hva som skjer. Også kom jeg på når jeg kom hjem; herregud, vi er jo i november allerede. Er helt sykt hvor fort 2013 har gått. Plutselig er nesten året over. Litt rart og tenke på egentlig. Men har hatt ett bra år, så jeg klager ikke.

  Nå skal jeg snart lage taco tenkte jeg. Eller noe annet godt til lørdags middag. Ha en fin kveld, med fest & hjemmekos! 

  PHOTO: WEHEARTIT

  laurdag

 • Hei fine dere! Nå er det endelig lørdag, og det er faktisk sol ute her! Jeg startet lørdags morgen med en varm kopp kakao og boller, og en episode Pretty Little Liars. Ingenting er som nybakte boller (bakte i går) og kakao til frokost. Nå skal jeg snart gjøre meg klar, blir hentet av mamma. Vi skal dra til byen, finne jakke og på kino for og se Detektiv Downs. Er jo den store kinodagen i dag, så var så billig å dra på kino, 50kr. Noen flere som skal på kino i dag? Håper nå uansett at dere koser dere masse i dag, jeg blogger seinere når jeg er kommet hjem igjen. Kisses

  happy friday, love

 • Hei skjønninger, og god helg til dere! Nå har jeg nettopp hatt familien min her på kaffe besøk. Bakte boller og ordnet her til de kom, så det var veldig koselig. Ingenting er vel bedre enn en koselig og fin start på helgen? Blir tidlig kveld på meg i dag også tenker jeg. Har vært på møte tidligere i dag, og vasket hele leiligheten. Fikk selvfølgelig ikke sove før klokken var nærmere 7/halv 8 i morgest, og måtte opp igjen ettter bare noen timer. Så nå er jeg trøtt & sliten. Ikke lett og slite med søvn problemer og slikt, og ikke kunne starte på medisin som hjelper før jeg har fått utredning for ADHD.  I morgen skal mamma og jeg på kino. Er jo nemlig den store kinodagen, så vi slår til med å dra på Detektiv Downs. Venninnen min er med i filmen, så skal bli gøy å se henne på storskjermen. Lenge siden jeg har sett henne på film nå. Også skal vi innom en butikk i byen som selger jakker, får forhåpentligvis jakken jeg ønsker meg i julegave av mamma! Hurra. Tenkte også jeg skulle svare på spørsmålsrunden i morgen eller i kveld, så om dere har spørsmål kan dere stille dem her. Blogges seinere, kisses.  Jeg heter Linni Christensen, er 24 år gammel og er bosatt i lille Hammerfest i Finnmark. På bloggen kan du lese om mote, skjønnhet, reising og ting som ellers skjer i hverdagen min.  Kontakt/sponsing
  linni.blogg@outlook.com

  Dette er et gratisdesign som du kan endre på så lenge du ikke fjerner linken under design nederst i sidemenyen.

  Håper du liker designet ♥

  Kategorier

 • Arkiv

 • Design

  Hunterandme.blogg.no

  hits