Linni Christensen

desember 2013

my new year's resolutions

 • ♥ Drikke mindre alkohol. Jeg er en party girl uten like, og hver helg er en fest. Dette merkes godt på kroppen, og nå må jeg ta tak i dette. Jeg gikk ned nesten 20KG i sommer, men pga for mye alkohol - som også trekker til ett usunt kosthold har det gått feil vei etter sommeren. So no more paty! I kveld er siste kvelden med fest for en stund.

  ♥ Få ett sunnere kosthold. Dette punktet henger sammen med punktet under. Spise sunnere, trene mer og bli ett sunt menneske igjen. Jeg var kjempe flink en periode, men så glei det ut i festing og usunn mat. Men hallo, hvem synes det er morsomt å lage god og sunn mat alene? Når man er alene er det fort gjort å hive en burger på panne, en pizza i ovnen eller kjøpe take away. Jeg må bli blinkere. Regner med dere andre som er alene kjenner dere litt igjen, or what?

  ♥ Begynne å trene. Go hard, or go home! 2014 skal bli mitt år. Jeg skal ned i vekk, og vise alle at jeg kan om jeg vil. Treningsklærne ligger allerede ny kjøpt og klare til bruk! Så nå kan bare 2014 komme. Jeg er klar til både gå, løpe og trene hardt.  ♥ Reise mer. Etter jeg kom til Hammerfest i mai har liksom livet vært litt på vent. Jeg har ikke fått reist noe, jeg har vært stuck her. Men neste år så blir det en forandring på det. Første tur går til Tønsberg i februar. Ikke så langt, men det er fortsatt en reise jeg gleder meg veldig til. Og til sommeren blir det jentetur med beste Mettemor. Vi vet ikke hvor ennå, noen forslag kanskje?

  ♥ Tenke mer på meg selv. Jeg er en person som tenker mer på andre enn meg selv. Dette må jeg slutte med! Jeg vil at alle skal ha det bra, og er mer opptatt av at andre skal ha det bra, og glemmer meg selv ofte inni alt dette. Det er utrolig slitsomt, og jeg ødelegger bare for meg selv når jeg gjør dette. So, no more!

  ♥ Spare mer. Spare mer penger, eller prøve ihvertfall. Spare mer, så jeg kan reise mer. Dra på ferie, og gjøre ting jeg ønsker for meg selv.

  trenger nytt design

 • Er det noen av dere som har tips om fine gratis design? Isåfall kan dere legge igjen link i kommentarfeltet! ♥

  bergen, i love you

 • Hei skjønninger. ♥ Har dere hatt en fin romjul så langt? Selv har jeg bare slappet av. Skulle egentlig på venne julebord i går, men følte ikke for å dra ut eller noe. Så ble en rolig kveld hjemme med julebrus og Charmed på skjermen, samt tidlig kveld.

  Satt og leste litt på nett ista, og kom fram til at jeg virkelig savner "storby" livet. Jeg bodde jo over 2 år i Oslo, før jeg igjen flyttet tilbake til Hammerfest, hvor jeg nå har bodd siden slutten av mai. Jeg føler at jeg ikke får noe utav og bo her oppe. Det eneste jeg er nærmere er jo familien min, men alle vennene mine bor jo på andre siden av norge. Noe som selvfølgelig gjør at jeg mistrives ekstremt mye her oppe. Jeg savner ikke Oslo, for Oslo er jo bare masse betong blokker. Men jeg kunne tenkt meg Bergen f.eks. Har jo vært masse i Bergen sammen med mams, og det er virkelig en by jeg har forelsket meg i! Hardt valg egentlig. Skulle ønske jeg bare kunne flytte alle vennene mine til Bergen, og meg selv.

  romjul craving

 • Måtte bare innom og dele romjul's cravings med dere. Øverst på listen min står ett par sko fra Alexander Wang og på andreplass kommer denne utrolig fine veska fra Diane von Furstenberg! ♥ Den er på 30% avslag nå, og skoene er på 40%! Har lyst på begge, men får se hva som kommer først! Shoes or bag?

  julaften

 • Hei søte dere! ♥ Er bare innom en snartur for å ønske dere alle en kjempe fin julaften, og håper dere alle koser dere ekstremt mye med deres nære og kjære i dag! Jeg er selv hos mams. Kom hit i går kveld selvom formen min var ekstremt dårlig. Ble en koselig jule kvelds sammen med mamma og søster! Og i dag skal vi til bestemor på ribbe, hjemmelagde medisterkaker, julepølse og alt deilig tilbehør. Etter det skal vi åpne gaver her hjemme hos mamma! Gleder meg masse til å feire julaften med den fine familien min.

  Men nå dere, nå er det julefrokost. Og etter det blir det 3 nøtter til askepot, julestrømpe og familie kos før vi drar! ♥ Ha en fin morning, dag og jule kveld!

  lille julaften

 • Hei fine dere! ♥ Har dere hatt en fin dag? Jeg har selv tilbragt en stund hos tannlegen etter jeg fikk skikkelig tannpine i morgest, men var så heldig at jeg fikk time på dagen! Lucky me. Og etter det har jeg brukt tiden i sengen, har nemlig vært så heldig at jeg har fått spysjuka i tillegg! Passet jo veldig fint dagen før julaften. Men uansett, håper dere alle får en fin julaften i morgen! Og at dere har koset dere masse i dag, også!

  bubbleroom wanties • 1. her ♥ 2. her ♥ 3. her
  4. her ♥ 5. her ♥ 6. her

  Hei skjønninger Tittet innom bubbleroom i dag, og fikk så sykt cravings! Har ikke skrevet ett cravings innlegg på lenge, så tenkte det var på tide med ett nytt nå! Er jo tross alt snart nyttårs aften, og da trenger vi jo alle ett nytt antrekk? Jeg har funnet 6 forskjellige kjoler jeg kunne tenkt meg til nyttårs aften i allefall! Og sko, masse sko  Om man bestiller nå er man heldig nok til å få det før nyttår også tenker jeg. Jeg har bestilt mine jul og nyttårs kjoler, men hadde ikke klaget om noen av de kjolene over her hadde dumpet ned i postkassen min, ikke skoene under heller for den saks skyld! Har dere funnet dere jule og nyttårs kjole/sko?

  Håper forresten dere har hatt en fin dag. Jeg driver med den siste malingen av walk-in rommet mitt. For ett ork, skjønner ikke at jeg gang på gang tar på meg oppussings prosjekt? Jeg som er så treig, haha. Men det blir ferdig før jul, håper jeg!


  1. her ♥ 2. her ♥ 3. her ♥ 4. her
  5. her ♥ 6. her ♥ 7. her ♥ 8. her

  alle bildene i innlegget er lånt av bubbleroom.no

  birthday gift

 • Hei skjønnaser! ♥ Tenkte jeg måtte vise dere bursdags gaven jeg fikk på døren fra UPS mannen i formiddag! Michael Kors - Lexington Triology Watch. Jeg er seriøst helt forelsket i klokken. Den er så fin, passer meg perfekt og passer i tillegg til alt siden den er i både sølv, gull og rosegold! Nå skal jeg kose meg med serier på TV'en. Begynte å se på noe tidligere i kveld, men sovnet på sofaen. Sånn går det når jeg står opp halv 7 om morningen!

  // Beklager dårlige bilder, de er tatt med iPhone.

  morning glory

 • God morgen skjønninger ♥ Har dere hatt en fin morning? Jeg startet morningen med en kopp chai latte, jule brød, fyr i ovnen og koselig julefilm på TV'en. Stod opp halv 7, å følte meg meget ferdig sovet allerede da. Utrolig nok! Så nå sitter jeg og ser på "Anywhere but home", en julefilm jeg fant på netflix og koser meg med gulrotkake fra bursdagen min som var på søndag. Bestemors beste gulrotkake! ♥ Håper uansett dere fikk en fin start på dagen. Kisses

  new in: dress from nelly

 • Finnes her, 109kr,-

  Bestilte meg ny kjole på torsdagen, bare glemte og vise dere. Regner med den kommer i dag eller i morgen! Gleder meg ihvertfall til ny kjole. Blir brukt allerede til helgen som kommer. Da skal jeg ut med venninner som endelig kommer hjem på juleferie ♥

  good night

 • Bare innom en kjapp tur for å ønske dere en god natt! Drøm søtt alle sammen ♥

  random

 • Ni spørsmål om deg selv
  Navn: Linn Helen
  Kallenavn: Linni
  Når har du bursdag: 15. Desember
  Har du noen piercinger: Ja, i tungen, navlen, tragus og inner conch + 20mm i ørene
  Hva har du på deg nå: Rosa pysj shorts og singlett
  Hva liker du best med deg selv: At jeg er ærlig og rett fram
  Hva er du flink til: Lage mat
  Hvem elsker du mest i hele verden: Familien min
  Sover du helst alene eller sammen med noen: Sammen med noen

  Fire spørsmål om forhold
  Er du singel: Ja, men dater
  Tror du på kjærlighet ved første blikk: Nei, men tror man kan bli betatt
  Hvor mange har du vært forelsket i: Aner ikke
  Er du forelsket nå: Nei, men betatt

  Tre spørsmål om dine venner
  Hvem vet alt om deg: Christina og Madelen
  Hvem er den morsomste av dine venner: Christina
  Hvem er penest av dine venner: Hm, vanskelig og si. Alle har forskjellig syn på hva som er pent.

  Fem spørsmål om i dag
  Hva har du gjort i dag: Sovet, vært hos mamma og feiret 24 års dagen min og vasket kjøkkenet
  Hva skal du gjøre nå: Skal lage mat
  Har du gjort noe dårlig i dag: Ja, sovet alt for lenge (16:00!!!!)
  Hva har du spist i dag: Vafler, gulrot kake og 2 brødskiver
  Hva skjer i dag: Ingenting. Bare hjemmekos

  Andre spørsmål
  Hvordan har du det nå: Veldig bra, faktisk
  Er du sulten nå: Nja, litt. Er nok sulten når maten er ferdig.
  Hva er klokken nå: 23:02
  Hvordan sider på internett er du inne på nå: Gaysir, facebook og blogg

  Musikk
  Hører du på musikk nå: Ja, hører på en gammel spilleliste på spotify
  Hva er din favoritt artist/band: Åh, den er så vanskelig. Liker så mye forskjellig.
  Hvordan musikk liker du: Liker det meste.

  Kjærlighet
  Har du kysset noen i dag: Nei
  Når kysset du noen sist: I går ettermiddag
  Er du romantisk: Noen ganger, kanskje?
  Vil du være singel eller ha ett forhold: Litt av begge? Hvorfor kan jeg ikke få i pose og sekk?
  Har du vært sammen med to samtidig: Nei
  Hvem sov du sammen med sist: Robert
  Hvordan skal jenta/gutten du liker være: I like bad boys, and bad girls. haha

  candy

 • they say for every ten years you've been a junkie, you'll have spent seven of them waiting. on the one hand it was nice having all that time to think. on the other, anxiety was a full time job.

  Candy (2006)
  A poet falls in love with an art student who gravitates to his bohemian lifestyle -- and his love of heroin. Hooked as much on one another as they are on the drug, their realationship alternates between states of oblivion, self-destruciton, and despair.

  Åh, min nye favoritt film! Fantastiske Heath Ledger i hovedrollen.

  we had a lot going for us. we'd found the secret glue that held all things together. in a perfect place, where the noise did not intrude, our world was so very complete.

  that was beautiful. lets have some more.

  happy birthday to me

 • Happy birthday to me! I dag fyller jeg 24 år, wihu! Når dette innlegget blir postet er jeg vel og merke ute å feirer med venninner. Håper alle har en fin natt til søndag!

  happy friday

 • Hei cupcakes! ♥ Har dere hatt en fin fredag så langt? Jeg driver fortsatt med maling i walk-in rommet mitt. Forhåpentligvis ferdig i løpet av kvelden! Så i morgen kan jeg altså begynne og henge opp ting om jeg er heldig. I morgen skal jeg også feire 24 års dagen min! Har bursdag på søndag, så i morgen er jo perfekte dagen for å feire. Men nå skal jeg ringe mams, vi skal hente lillesøster som kommer hjem i dag for å feire bursdagen min, blir kos å se henne igjen!

  favorite reality tv-shows

 • Lily Allen - Hard Out Here

  Jersey Shore
  Hvem elsker ikke useriøs reality?Jersey Shore er ihvertfall på toppen av listen min. Bare elsker det, og kan sitte i flere timer for å se på det. Favoritten er selvfølgelig Snookie og Sammi! A reality-based look at the vapid lives of several New Jersey 20-somethings and their respective friends and/or hook-ups.

  Geordie Shore
  Dette er vel egentlig mildt sagt en rip-off av Jersey Shore, men akk så gøy! De er villere, yngre og morsommere enn de i Jersey Shore. Men har du sett Jersey, må du se Geordie også. Mer hook-ups, mer drama og mer alkohol! Love it. 

  Bad Girls Club
  Hvem liker vel ikke jenter som er villere enn villest? I know I do! De sloss, knuser ting, fester, finner seg hook-ups og hater hverandre. Alt i ett! Og ikke minst: masse drama. Det er jo selvfølgelig det beste med hele serien. Det er nye jenter for hver sesong, og nå ligger det 13 sesonger ute!

  Mob Wives
  De beste av de beste, nemlig Mob Wives! Jeg elsker de, og ikke minst Big Ang (er med i alle sesongene, men mest i 4 som nettopp er kommet). De er frekke, skaper masse drama, sloss både med fremmede og hverandre - og gjør ellers masse annet spennende. Jeg elsker dramatisk reality - og denne er vel den beste av alle!

  Hva er din favoritt reality serie?

  prosjekt: walk-in closet part. 4

 • Hei sweethearts! ♥ Hvordan har dere det? Jeg er bare innom for å legge igjen en oppdatering på oppussingen av walk-in closet prosjektet mitt, noe jeg hadde helt glemt av. Har vært mye som har skjedd i det siste, så har ikke fått gjort meg ferdig. Verken med maling, skruing av hyller osv. Men i dag tok jeg meg selv i nakken og satte i gang, så nå er jeg ihvertfall ett steg nermere ferdig skap! Er bare litt maling og skruing igjen, så. I morgen kommer R for å hjelpe meg, så regner med det går rimelig mye fortere når jeg får hjelp. For når jeg er alene blir jeg distrahert av alt av småting. Forhåpentlig ferdig i morgen eller fredag! Må nesten det siden jeg skal feire bursdag her på lørdag, wiie. Gleder meg.

  new favorite song

 • follow me • Trykk på bildene over for å følge meg på de forskjellige stedene! Håper dere alle har hatt en fin dag, cupcakes!

  new in

 • Michael Kors, Lexington Triology Watch

  Ok, jeg er i ekstase! Om du har lest bloggen min fra jeg begynte og blogge her inne på blogg.no så vet du at på ønskelisten min så stod det en klokke fra Michael Kors, og gjett hvem som har fått en nå? Jeg dør litt inni meg, og må bare si at jeg tror seriøst jeg har verdens beste venn! Nå venter jeg bare på UPS mannen, som forhåpentligvis kommer før bursdagen min som er på søndag. ♥ Hva synes du om klokken?

  iherb buys

 • miley cyrus - hands in the air


  1. Yogi, Chai Rooibos // 2. Yogi, Bedtime // 3. Atkins, Chocolate Coconut bar // 4. Nutrition Now, Melatonin

  God morgen skjønninger! Har dere sovet godt i natt? Jeg våknet før klokken var 6 jeg, og ikke snakk om å få sove igjen. Er igjen begynt å tulle sånn med søvnen min, så nå har jeg lagt inn en bestilling hos iHerb. Både på te, atkins bars og melatonin. Gleder meg faktisk mest til Melatonin'en kommer siden det er til for å hjelpe på søvnen min. Er første gang jeg bestiller fra iHerb, så har holdt meg under grensen på 200 (toll grensen), så får vi se om jeg blir fornøyd. Hope so! ♥ Noen av dere som bruker å bestille fra iHerb? Er så spent på hvordan leverings tiden er osv.

  poem

 • i loved her
  not for the way
  she danced
  with my angels
  but for the way
  the sound of
  her name
  could silence
  my demons.

  - christopher poindexter

  lese bloggen din

 • monday craving: clarisonic • Finnes her og her

  Ah, jeg er forelsket. Jeg trenger virkelig en Clarisonic-børste. Det som gjør de så utrolig søte er jo at du kan kjøpe dem i forskjellige farger. Har lest flere poster/produkt anmeldelser av Clarisonic, og virker som alle bare har positiv tilbakemelding å komme med. Jeg sliter veldig med uren og tørr hud selvom jeg er flink med både rensing og smøring osv. Så nå ønsker jeg meg denne lille herligheten, og håper den kan hjelpe! Har du prøvd Clarisonic?

  PRODUKTINFORMASJON: Det som gjør Clarisonic-børsten unik er sonic-teknologi. Sonic-teknologi skiller seg ut ved å bygge på svingninger og ikke rotasjon. Selve børstehodet roterer ikke, men gjør 300 mikrosvinger i sekundet. Dette sikrer opptil seks ganger bedre rens av huden enn med manuell rensing med hendene. Clarisonic gir vakker hud på kun 60 sekunder per dag. Clarisonic-børsten gir en effektiv og skånsom rens av huden. Clarisonic-børsten er vanntett og kan med fordel benyttes i dusjen. En oppladning holder opptil 29min, hvilket tilsvarer ca. én måneds bruk, hvir man bruker den én gang i døgnet. Mia2 har to hastigheter og en T-Timer program med 1 innstilling.

  ANVENDELSE: Påfør renseproduktet i ansiktet eller på børsten. Velg ønsket hastighet på børstehåndtaket. Børsten timer nå en 60 sekunders behandlingssyklus. Beveg forsiktig børstehodet i sirkulære bevegelser over huden. Først 20 sekunder i pannen, deretter 20 sekunder nedover nese og hake, og til slutt 10 sekunder på hvert kinn. Et lite pip indikerer når man skal skifte sone. Clarisonic-børsten stopper automatisk når behandlingen har vart i 60 sekunder. Skyll deretter ansiktet med vann og påfør dine vanlige hudpleieprodukter. Vask børstehodet med vann og såpe.

  All infoen over er lånt fra kicks.no sine hjemmesider.

  .

  good morning

 • hello december • Jeg heter Linni Christensen, er 24 år gammel og er bosatt i lille Hammerfest i Finnmark. På bloggen kan du lese om mote, skjønnhet, reising og ting som ellers skjer i hverdagen min.  Kontakt/sponsing
  linni.blogg@outlook.com

  Dette er et gratisdesign som du kan endre på så lenge du ikke fjerner linken under design nederst i sidemenyen.

  Håper du liker designet ♥

  Kategorier

 • Arkiv

 • Design

  Hunterandme.blogg.no

  hits