Linni Christensen

Shopping

new in

 • Hei cupcakes! ♥ Har dere hatt en fin dag? Jeg har selv hatt en ganske så fin dag. Startet den stille og rolig med varm sjokolade, hjemmebakte kanelsnurrer og litt blogg lesing. Og etter det ble det en liten tur innom ebay, etter en lang periode uten! Fant selvfølgelig noen småting jeg følte hørte hjemme hos meg, så da kjøpte jeg det. For dere som har fulgt med på bloggen min vet dere at for en stund siden hadde jeg skikkelig cravings på en Clarisonic, og i dag når jeg tittet innom ebay fant jeg noe som lignet til bare 40kr! Det sier seg selv da at dette måtte bestilles, og selvfølgelig kommer jeg til å poste ut hvordan den er når den er ankommet huset! Bestilte også en blending brush og baby skin pore eraser fra maybelline som jeg gleder meg utrolig mye til å teste ut. Kommer selvfølgelig post om alt, om det er verdt pengene eller ikke.

  Nå skal jeg lage middag og kose meg med fyr i ovnen. Etterpå står vasking av badet på planen. Vi blogges seinere ♥

  new in: dress from nelly

 • Finnes her, 109kr,-

  Bestilte meg ny kjole på torsdagen, bare glemte og vise dere. Regner med den kommer i dag eller i morgen! Gleder meg ihvertfall til ny kjole. Blir brukt allerede til helgen som kommer. Da skal jeg ut med venninner som endelig kommer hjem på juleferie ♥

  iherb buys

 • miley cyrus - hands in the air


  1. Yogi, Chai Rooibos // 2. Yogi, Bedtime // 3. Atkins, Chocolate Coconut bar // 4. Nutrition Now, Melatonin

  God morgen skjønninger! Har dere sovet godt i natt? Jeg våknet før klokken var 6 jeg, og ikke snakk om å få sove igjen. Er igjen begynt å tulle sånn med søvnen min, så nå har jeg lagt inn en bestilling hos iHerb. Både på te, atkins bars og melatonin. Gleder meg faktisk mest til Melatonin'en kommer siden det er til for å hjelpe på søvnen min. Er første gang jeg bestiller fra iHerb, så har holdt meg under grensen på 200 (toll grensen), så får vi se om jeg blir fornøyd. Hope so! ♥ Noen av dere som bruker å bestille fra iHerb? Er så spent på hvordan leverings tiden er osv.

  dagens shopping

 • Hei babes! I dag har jeg igjen gjort noe jeg ikke burde gjort, nemlig shoppet! Hver engang jeg slår på mac'en så roper bare eBay til meg, og lar meg selvfølgelig lokke inn der. Så nå har jeg handler meg noen nye sminkekoster. Siden jeg kjøpte sminkemappe der i går, hvor det er plass til koster må jeg jo kjøpe nye koster også, ikke sant? Tror faktisk det er på tide med shoppestopp for denne frøkena. Skoene er ikke fra eBay da, de er fra SkoPunkten, og var så heldig at jeg fikk de av mamsen min! Verdens snilleste mamma.  new in: from ebay

 • pitbull fr. ke$ha - timber

  Hei skjønninger! I dag, som alle andre dager klarer jeg ikke å holde meg unna ebay (seriously, ebay - you ruining me). Ble ikke så mange bestillinger lagt inn i dag da. Bare 3stk. En makeup bag så jeg får plass til all sminken i 1 og ikke 3 forskjellige mapper, runde vanlige sorte tuneller til ørene og hjerte tuneller siden de var så søte! Hva er dine siste ebay kjøp? Jeg blir nemlig revet med hver gang jeg får muligheten.

  NEW IN: heart ear plugs, ear plugs and a makeup bag

  new in: beanie

 • Hei søtinger! I dag kom endelig pakken jeg har ventet lengst på fra eBay, nemlig mine herlige beanies. Jeg kjøpte dem for en stund siden, og vanligvis kommer jo pakkene fra eBay rett i postkassen. Men ikke denne gangen, pakken var på posthuset og fikk ikke hentet den før i dag. Men anyways; elsker de! Så fine og akuratt som på bildet på eBay.

  Har nettopp vært og handlet med mams også. Måtte fylle opp kjøleskapet & fryseren. I kveld skal jeg lage middag til en venn, fiskeboller i hvitsaus med poteter, og til kveldskos skal jeg bake ett brett med boller tenkte jeg. Hva har dere gjort i dag? Kisses

  AIN'T NO WIFEY // ON DESIGNER DRUGS

  HUF socks

 • mike will made it - 23

  God ettermiddag dere! Nå har jeg nettopp kommet meg inn etter å ha vært hos mams en tur og møtt pappa så jeg fikk penger til jeg reiser om 2 (!!!) dager. På vei hjem sjekket jeg posten, og der lå pakken min med to par nye HUF sokker. I rosa med hvit og rosa med turkis! Elsker dem. Så deilige i stoffet, og søte samtidig. Jeg er ikke noe fan av sokker, men disse er faktisk søte og varme - så da gikk det greit. Jeg bestilte mine par på Ebay, og betalte i underkant av 35kr per par. Du kan selvfølgelig bestille på hjemmesiden til HUF også. Hva synes dere? Jeg er så fornøyd at jeg vurderer å bestille flere par, hah.
  bestilt: melanotan 2

 • Etter jeg skreiv om Melanotan 2 i går, hvor jeg etterlyste erfaringer - både positive og negative. Jeg fikk ikke så alt for mange tilbakemeldinger av noen som hadde prøvd, å derfor velger jeg å prøve og dele min erfaring ettersom tiden går. Jeg har lenge tenkt på dette, og vært redd for å prøve - men som ei sa; alle får jo ikke de samme bivirkningene. Er jo ikke alle som får f.eks pigmentflekker o.l, så jeg tar sjangsen. Er jo bare min kropp det går utover uansett, og skader ingen andre med og gjøre det. Så får vi se hvordan det blir, jeg gleder meg ihvertfall til å dele erfaringen min med dere, slik som jeg har gjort ang. lip fillers.

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra mams også. Vært der i natt sammen med lillesøsteren min. Når mams kom hjem hadde hun også vært i Finland å kjøpt litt smått til både søsteren min, nabo jenta og meg! Så nå skal jeg kose meg med iskald pepsi max og litt godis. Hva skal dere i kveld?

  my latest ebay purchases

 • ONE 10 par fake lashes TWO 28 palett + 7 børster
  THREE & FOUR on designer drugs & ain't no wifey beanie's FIVE stippling brush

  Igjen så går det hardt utover kontoen å ligge med forstuet fot. Ebay har de siste timene blitt min beste venn, siden jeg verken får sove eller kan gjøre så mye annet med foten min. Jeg prøvde meg på film & serier, men det ble for kjedelig i lengden. Ble bare 5 småting i kveld da, men det holder for meg - er nemlig mer enn fornøyd. Hva har dere gjort i natt?

  Husk spørsmålsrunden her.  Jeg heter Linni Christensen, er 24 år gammel og er bosatt i lille Hammerfest i Finnmark. På bloggen kan du lese om mote, skjønnhet, reising og ting som ellers skjer i hverdagen min.  Kontakt/sponsing
  linni.blogg@outlook.com

  Dette er et gratisdesign som du kan endre på så lenge du ikke fjerner linken under design nederst i sidemenyen.

  Håper du liker designet ♥

  Kategorier

 • Arkiv

 • Design

  Hunterandme.blogg.no

  hits