Linni Christensen

Ukens Spørsmål

ukens spørsmål

 • God morgen skjønninger! For første gang skal jeg svare på ukens spørsmål, og det gleder jeg meg til! Om dere har noen spørsmål kan dere legge dem igjen som kommentar på denne posten så tar jeg de med i neste runde. Siden det er flere som lurer på det samme så tar vi det i en post!

  Hvordan får du til å lage lister og ukeplan?

  For å lage både lister og ukeplan bruker jeg Pixlr.com og PicMonkey.com. Jeg bruker Pixlr til å lage meg ett hvitt "ark" i den str. jeg føler at jeg trenger. Vanligvis bruker jeg 800px i bredden da det er det som er på bloggen min. Når jeg da har lagret "arket" på dataen åpner jeg det inne på PicMonkey, der finner du masse forskjellige fonter, bakgrunner, klistremerker, effekter osv. Jeg er ikke noe god i Photoshop og slike redigeringsprogram, og det eneste programmet jeg bruker på mac'en til redigering er Picasa, og det er kunn for og lage kollasjer. Du kan selvfølgelig også bruke begge sidene til å redigere bilde av deg selv også, om du er som meg; og ikke noe god i Photoshop.

  Håper svaret her hjalp litt, om ikke er det bare og sende en mail på linni.blogg@outlook.com eller legge igjen en kommentar så skal jeg prøve og hjelpe så godt jeg kan!  Jeg heter Linni Christensen, er 24 år gammel og er bosatt i lille Hammerfest i Finnmark. På bloggen kan du lese om mote, skjønnhet, reising og ting som ellers skjer i hverdagen min.  Kontakt/sponsing
  linni.blogg@outlook.com

  Dette er et gratisdesign som du kan endre på så lenge du ikke fjerner linken under design nederst i sidemenyen.

  Håper du liker designet ♥

  Kategorier

 • Arkiv

 • Design

  Hunterandme.blogg.no

  hits